Miért van ilyen rossz hírük a csecsemős nővéreknek?
Nem tudom miért. Ahol én szültem, Szent János kórház, ott tényleg volt néhány gonosz banya, de nagyon kedvesek is voltak. Az első gyerekemnél szinte nulla segítséget kaptam. Császárral szültem és másnap reggel tolták be, hogy csináljak vele, amit akarok. Köszi, én csak gyönyörködtem benne, semmi többet nem tudtam. Másodiknál ugye tapasztalt voltam, nem kellett semmi segítség, de néhány banyával így is összetűztem, mert beszóltak.
Azonban volt ott egy huszonpáréves fiatal, csinos, nagyon kedves csecsemős nővér is, akinek külön hálás vagyok, mert császárom napján odahozta a kislányomat este. Ezt senki nem tette volna meg. Ő nagyon fiatal , nagyon kedves volt. Látszott, hogy nem megkeseredett banya. Nem általánosítok. Te majd biztos ilyen angyalka leszel, mint a leírásomban szereplő nővérke.
ezen én is annyit gondolkodom, de nem találok róla kutatást/infót.
Az ilyen bunkó emberek, akik az eüben dolgoznak, vagy mondjuk okmányirodában, azok eleve rossz emberek? szóval otthon is így beszél a gyerekkel, hogy "te xar"? Vagy belekeserednek a hülyékkel való foglalkozásba és már rád is rádvetítik a haragukat?
de ha meg ez van, akkor miért nem hagyják ott, amit csinálnak és fognak bele valami másba? csak azért lehet, mert megkeserednek mondjuk 45 éves korukra, utána meg félnek már másfelé elindulni.
Irigylem azokat a nőket, akik a szülés kapcsán a csecsemős nővérektől rettegnek csak. Pf.
Én tavaly szültem, mindegyik csecsemős nagyon aranyos volt!!!!!!!!!
Ez egyébként teljesen ember függő, van mindenhol b.unkó: bolti eladó, ügyintéző, eü dolgozó, stb. Ez nem munkahely függő.
Meg egyébkét attól is függ szerintem, h vki milyen, m lehet h az ő stílusa miatt bunkók vele, de ezt nem veszi észre.
:)
Én szülésznő vagyok, nálunk okj-vel senkit nem vesznek fel, és általában a legjobb tudomásom szerint sehol sem, szóval szerintem ne erőltesd az okj-t.
Amit én saját magamon is láttam, és amit nap mint nap tapasztalok: a legtöbb frissen szült anyuka nagyon sárkány természetű (én is az voltam), és igazából nem vevőek semmilyen jó tanácsra, csak kevesen. Onnan indul az ellentét, hogy mindkét fél jogos érdekei sérülnek: a csecsemősnővért semmibe veszik, mind a betegek, mind a munkáltató (nulla forintot keresnek kb.), az anyukák pedig elvárnák, hogy abban a pár napban, míg bent vannak, körülöttük forogjon a világ. Így mindenki frusztrált, és mindenki fúj mindenkire.
Nekem eggyel volt bajom.
Lecseszett, hogy esti császár után másnap miért szoptatom meg a fiam, kifáradt a hosszú vajúdásban...
Ugyan ott szülök megint. Remélem most épp nm fog dolgozni.
(plusz a pelenkázást is rosszul mutatta, ha nm kérdezek rá a védőnőmnél, akkor lehet még mindig úgy csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!