Miért van ilyen rossz hírük a csecsemős nővéreknek?
Ezt annyira de annyira utálom! Ha valakivel bunkók, az lepontozza azt, akivel normálisak??? Mi ez a hozzáállás? Elég gáz! Irigyek vagytok vagy mi?
Eszembe nem jutna rettegve bemenni szülésre mert jajj majd beszól a csecsemős nővér. Annyira lesz.rnám. Én nem vagyok az a fajta aki egy beszólás után ott szűköl az ágy szélén és bőg, h őt bántják! Felnőtt emberek vagytok, nem?! Mi a francnak hagyjátok magatokat? Olvastam egyszer, h az anyukával bunkó volt a csecsemős és ő ezt szóvá tette nála. Ennyi. Nem kell hagyni magad. Vagy az élet más területén is aláznak és megszoktad az emiatt bőgést???
Bocsi h eltértem a tárgytól, de ez olyan szánalmas.
Ahol én szültem, ott 1 esetet olvastam, amikor bunkó volt a csecsemős. De mindenkinek lehet rossz a napja és ilyen emberek bárhol megtalálhatóak akik alapból is bunkók.
Ha meg vki úgy áll hozzá, h a csecsemősöknek mindnek rossz híre van, akkor gratulálok.
Én simán elmennék ilyen OKJ-s tanfolyamra és dolgoznék csecsemősként. És normális lennék. Nem értem, h az állítólagos rossz hírük miért tart vissza téged, ha ezt szeretnéd csinálni! Csináld meg és legyél aranyos, akinek nincs rossz híre. Ennyi. :)
Borzasztóak:)
Nyugi nem maguk a csecsemősök, hanem ahogy utasítja őket az orvos és nem feltétlenül az a helyes döntés.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!