Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van ilyen rossz hírük a...

Miért van ilyen rossz hírük a csecsemős nővéreknek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és azon gondolkodom,de nem vesznek fel főiskolára elvégzek egy csecsemőápolási OKJ-t. Mivel mindenképp gyerekekkel szeretnék foglalkozni a jövőben ezért sokat vagyok itt ebben a topikban,de sokszor olvasom,hogy a nők rettegve mennek be szülni a csecsemős nővérek miatt.
2014. máj. 29. 14:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Velünk szóba se álltak,ha próbáltunk kérdezni valamit,látni kellett volna,hogy iszkoltak elfele.Ők úgy voltak vele,hogy rooming-inn a baba velünk van,oldjuk meg.Hát megoldottuk,de azóta sem felejtem el milyen bunkó barmok voltak.Köldökcsonk ápolást,tisztába tevést,szoptatást,mind a tapasztalt többgyermekes anyukáktól tanultuk meg mi "kezdők" mert a csecsemősök rendre ilyen választ adtak a "hogy kell szoptatni"? - rakja cicire anyuka, hogy kell tisztába tenni? - vegye ki alóla a pelust,adjon tisztát.
2014. máj. 29. 22:09
 12/15 anonim ***** válasza:
57%

Ezt annyira de annyira utálom! Ha valakivel bunkók, az lepontozza azt, akivel normálisak??? Mi ez a hozzáállás? Elég gáz! Irigyek vagytok vagy mi?

Eszembe nem jutna rettegve bemenni szülésre mert jajj majd beszól a csecsemős nővér. Annyira lesz.rnám. Én nem vagyok az a fajta aki egy beszólás után ott szűköl az ágy szélén és bőg, h őt bántják! Felnőtt emberek vagytok, nem?! Mi a francnak hagyjátok magatokat? Olvastam egyszer, h az anyukával bunkó volt a csecsemős és ő ezt szóvá tette nála. Ennyi. Nem kell hagyni magad. Vagy az élet más területén is aláznak és megszoktad az emiatt bőgést???

Bocsi h eltértem a tárgytól, de ez olyan szánalmas.

Ahol én szültem, ott 1 esetet olvastam, amikor bunkó volt a csecsemős. De mindenkinek lehet rossz a napja és ilyen emberek bárhol megtalálhatóak akik alapból is bunkók.

Ha meg vki úgy áll hozzá, h a csecsemősöknek mindnek rossz híre van, akkor gratulálok.

Én simán elmennék ilyen OKJ-s tanfolyamra és dolgoznék csecsemősként. És normális lennék. Nem értem, h az állítólagos rossz hírük miért tart vissza téged, ha ezt szeretnéd csinálni! Csináld meg és legyél aranyos, akinek nincs rossz híre. Ennyi. :)

2014. máj. 30. 09:30
 13/15 anonim ***** válasza:
én senkit sem pontoztam le ellenben engem igen,akkor most erre mi a válasz azért irigyek,mert velem bunkók voltak??
2014. máj. 30. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:
mellesleg én nem bőgtem,de nem kívánom neked azt amit leműveltek úgy,hogy ráadásul még depressziós is lettél szülés után,akkor legyen nagy a szád
2014. máj. 30. 09:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Borzasztóak:)

Nyugi nem maguk a csecsemősök, hanem ahogy utasítja őket az orvos és nem feltétlenül az a helyes döntés.....

2014. máj. 30. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!