Rossz anya vagyok, amiért nem szeretem a gyermekeimről készült képeket sem nézegetni?
Figyelt kérdés
Alapból gyűlölöm a fényképezgetést, akkor is ha engem fényképeznek és akkor is, ha mást. Azt hittem, pontosabban mindenki azt mondogatta, hogy majd meglátom, mennyire megváltozik a véleményem, ha gyermekem, gyermekeim lesznek és az ő képeikről lesz szó.
Én "lelkesen" csináltam és csinálom a fényképeket, küldök belőle a családtagoknak, de én még most sem szeretem a fénykép nézegetést. Nagyon szeretem a gyermekeimet, imádok velük foglalkozni, megszámlálhatatlan boldog emlékem van pici korukról is és nap mint nap gazdagodik ez a lista, de még az akkor készült képeket sem nézegetem önszántamból.
Ezért én rossz anya vagy rossz ember vagyok?
2014. ápr. 21. 11:46
1/8 anonim válasza:
Jaj, legyen már eszed! Miért lennél ettől rossz anya...
2/8 anonim válasza:
Kár hogy egy anya ezen gondolkozik...
3/8 anonim válasza:
Aki fényképet nem szeret nézegetni, csakis rossz ember lehet. Hát persze.
5/8 anonim válasza:
De miért nem szereted a képeket nézegetni? Nem jó felidézni a múltat a fényképekkel?
6/8 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád!:-)
7/8 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nem szereted a fényképezést, de a gyerekeid vannak rajta basszus. Azt kell hinnem nem, hogy őket sem szereted, ha nem vagy kíváncsi a képükre. Legalábbis a kérdés címéből rögtön ez jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!