Mennyi idő van a te gyerkőcöd és a barátnőd/barátnőid gyereke között? Távolibb lett a barátságotok, amikor valamelyikőtök anya lett?
Bár ritkábban talákozunk, de nem távolodtunk el egymástól.
Egyik barátnőmnek 9 hónappal idősebb, a másiknak 3 hónappal fiatalabb a gyereke, mint az enyém. Ráadásul mindhárom lány. :)
A nagyobbiktől másfél év, a kisebbektől (ikrek) kisebbek a kislányomtól 3 évvel.
Nem változott semmi, csak ritkábban beszélünk. 27 éve vagyunk barátnők, ezen nem változtatott az, hogy gyerekeink lettek :-)
Nálunk azért lett távolabbi a barátság a barátnőkkel, mert mindketten messzebbre költöztek. De egyébként a mi fiúnk 3 és fél éves, az egyik barátnőm lánya most lesz júniusban 3 éves, a másik barátnőm kislánya pedig most lesz 2 éves júniusban.
De azért szoktunk néha találkozni, vagy telefonon beszélni, vagy facebook-on beszélünk.
Közben itt a szomszédságban jóba lettem a szomszédasszonyommal, aki 2 évvel idősebb tőlem és nekik van 2 gyerkőcük, 2 fiúk, az egyik 5 a másik 7 éves. És jókat szoktak a gyerekeink együtt játszani, illetve mi is jókat beszélgetünk a szomszédasszonnyal, illetve a férjeink is jóba vannak.
Nekem a véletlen úgy hozta, hogy a barátnőm és az én babá között 8 nap különbség van. (pedig egyikünk sem tudott arról, hogy babát tervez a másik)
Egyébként napra pontosan ugyanazon a napon fogantak a babák, ugyanakkorra voltunk kiírva, de sajnos neki császárja lett, mert nem akart befordulni a baba, ezért született ő meg korábban.
Ő külföldön dolgozott, így nem álltunk napi kapcsolatban az elmúlt években. A terhesség végén hazaköltöztek, két sarokra lakik tőlünk.
Nagyon jó, hogy ilyen közel vagyunk egymáshoz, együtt járunk sétálni, mindent megbeszélünk, szóval tiszta idilli! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!