Mennyi idő van a te gyerkőcöd és a barátnőd/barátnőid gyereke között? Távolibb lett a barátságotok, amikor valamelyikőtök anya lett?
A fiam 22 hónapos barátnőm 2 hónap múlva szül (elvileg)
Egyébként még nem volt terhes eltávolodott tőlem mivel elég sokáig próbálkoztak a babával. Kíváncsi leszek a baba születése után hogy alakul..
Közeli barátnőim közül egyiknek sincs gyereke.
Nem lett távolibb a barátságunk, a legjobb barátnőimet eleve úgy ismertem meg, hogy már volt gyerekem, illetve akiket már korábban is ismertem, ott sem változott a kapcsolat velük a fiam születése után. Más kérdés, hogy sajnos többen is külföldre költöztek azóta, és ez viszont azt jelenti, hogy van, akit évente egyszer látok csak, sőt, olyan is, akit nem is tudom, mikor látok ismét, mert nagyon messzire költözött.
Legjobb baratnomnek 14 eves a fia az en kisfiam 4 eves. Abban az idoben amikor en meg gyerektelen voltam sokat jott hozzam a kisfiamval. Volt, hogy hetvegen nallam is aludtak mert a ferjem abban az idoben rengeteget utazott a munkajaval kapcsolatban. Aztan evek teltek el az o fia iskolas lett... De mindig ott voltunk egymasnak. Mikor nekem megszuletett a kisfiam o rengeteget segitett. A kisfiam 1 eves kora ota minden masodik hetvegen penteken delutan 4-kor talkozunk es gyerekek nelkul kikapcsolodunk egy kicsit (mozi, kozmetikus, kormos, fodrasz, beulunk pizzazni, sutizni vagy csak setalunk egy jot es dumalgatunk).
Van meg egy kisgyerekes baratom akit 15 eve ismerek es megmaradt a baratsag. Van egy par akivel pl egyut jarunk nyaralni meg kisgyrekes programokat szervezunk hetvegeken amikor tehetjuk. 5 honap korkulombseg van a gyerekeink kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!