Egyedülálló anya vagyok, nem számíthatok senkire, mit tegyek ebben a helyzetben?
huh de durva...nagyszülők nem tudnak segíteni?
Szerintem sajna nincs olyan otthoni munka amivel elég pénzt tudnál keresni..:(
Nagyszülők, barát, kedves szomszédnéni, kisgyerekes anyuka-aki be tudná vállalni a gyerekedet?
Ez a jó kis "támogassuk a visszatérő anyukákat" propaganda!!!
Olyan amiből megélsz nem, may akkor ha értesz valami olyanhoz.
Nagyszülők és apa segítsége is kellene, attól hogy elváltál még ő is a gyerek szülője.
Szia, én is egyedülálló édesanya vagyok, kiscsoportos ovis kisfiúval.
Nekem már nem élnek a nagyszülők sem... tudom milyen nehéz lehet.
Merre laksz? Hátha a közelben élsz, mi budapestiek vagyunk.
Én is egyedülálló anya vagyok 7 hónapja munka nélkül 3 és fél éves kislánnyal. Nekem nyugdíjas anyukám segít,de rajta kívül senki sincs.
Én a szociális osztálytól kértem segítséget, önkormányzati segélyt adnak, rendszereset is, ha úgy ítélik meg.
Azon kívül van még lakásfenntartási támogatás, gyermekvédelmi támogatás, az egészségügyi hozzájárulásodat is kifizetik, ha kérelmezed. Ez anyagilag megoldás lehet. És amíg nem találsz munkát van közmunka...
Biztosan meg fog erősödni a gyermeked, ha vele vagy és szeretgeted. A szeretet a legjobb immunerősítő és legyél stabil, kiegyensúlyozott, mert a gyermekek a szüleiket tükrözik. Antibiotikumokkal, műanyag vitaminokkal ne gyengítsd szegényt.
Hagymatea citrommal, mézzel ha beteg. Sok-sok méz és sok gyümölcs!!! Propolisz cseppek. Pár nap alatt meggyógyulnak tőle!
Ismerkedj sokat, egy kedves szomszéd is lehet jó babysitter egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!