Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell válaszban oda...

Miért kell válaszban oda írni, hogy "ennyi ésszel gyereket vállalni. "? Hányas IQ -tol megengedetta gyerekvállalás?

Figyelt kérdés

Azért mert valaki nem ért valamit, vagy nincs tisztában a földön (és azon túl) minden elképzelhető dologgal, akkor már nem érdemli meg hogy anya legyen?

Akik nem bírják ki hogy oda ne írjak egy kérdés mellé azok szuperanyuk? Azok mindent, tényleg MINDENT tudnak? Vagy pont azért írkálnak ilyet mert fingjuk nincs a gyereknevelésről.

Vagy mert ennyi bátorságuk van név és arc nélkül a monitor vagy a telefon védelme mögül kritizálni és lenézni másokat?!

2019. febr. 15. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tudom, melyik kérdést hoztad példának, ahol a kérdező nem értette, hogy lehet, hogy a babája 3 hónaposan nem 12 hetes. Vagy hogy akkor mikor is lesz 3 hónapos. Most komolyan kezdjük el magyarázni neked is, hogy ok, hogy nem érti, de nem is kezdi el végiggondolni, hogy bakker egy hónap hány napból is áll, egy hét ugye hét nap, akkor 7x4... Komolyan marha nagy teljesítmény kell ezt az eszmefuttatást véghez vinni, és nem csodálkozom, hogy volt, akit levert a víz magától a kérdéstől és odaírt ilyet. Mert ok, nem értek valamit, de akkor talán elkezdek gondolkodni rajta, nem?! Olvasgatok a neten, kutakodom. De komolyan szégyenlenék kiírni egy olyan kérdést, amire az általános iskolai alsó tagozatos gyerek tudná a választ. De persze ahhoz, hogy felismerjem, hogy mekkora baromságot kérdezek, ahhoz is kell kb talán 8 osztály, ha nem kevesebb. Most egy ilyen szülő, aki addig nem jut el agyban, hogy egy hónap javarészt nem 28 nap, az szerinted tényleg hű de nagyon alkalmas egy gyerek nevelésére? Örüljünk, ha a gyerek nincs veszélyeztetve nála, mert tényleg azt sugallja a kérdése, hogy totál alkalmatlan, ha ennyit nem ér fel ésszel. Ehhez ugyanis elég a józan paraszti ész (és most nem lenézésből írtam így). Könyörgöm, nem a sötét középkorban élünk! Nem kell mindenkinek Einsteinnek lenni, de azért egy szintet jó lenne, ha megütne az, aki egy akkora felelősséget vállal, mint az, hogy gyermeket hoz a világra. Mert ha hülye vagyok, azzal a gyerekemet is veszélyeztetem.
2019. febr. 15. 22:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen , igazatok van. Utolsó, nekem nem kell elmagyarázni a hónapokat, köszi. :) De azoknál amit felhoztatok még én is oda írnám, lehet még annak is akinek 12 hetes a babája, csak már előttem egy ketten megkérdőjelezték az intelligenciáját, nem akartam bealln a sorba én is. Meg amúgy sem szoktam. Én inkább az ismeretlenül ítélkezőkre gondoltam. Akiknek fogalmuk sincs a kérdező életéről, vagy barmiro, és a megértés helyett jön a "jaj de hülye vagy fiam" persze nagyon sokszor tényleg hülye de nem biztos hogy tehet róla szegény. :)
2019. febr. 16. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!