Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell válaszban oda...

Miért kell válaszban oda írni, hogy "ennyi ésszel gyereket vállalni. "? Hányas IQ -tol megengedetta gyerekvállalás?

Figyelt kérdés

Azért mert valaki nem ért valamit, vagy nincs tisztában a földön (és azon túl) minden elképzelhető dologgal, akkor már nem érdemli meg hogy anya legyen?

Akik nem bírják ki hogy oda ne írjak egy kérdés mellé azok szuperanyuk? Azok mindent, tényleg MINDENT tudnak? Vagy pont azért írkálnak ilyet mert fingjuk nincs a gyereknevelésről.

Vagy mert ennyi bátorságuk van név és arc nélkül a monitor vagy a telefon védelme mögül kritizálni és lenézni másokat?!

2019. febr. 15. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Az utolsó opció a megoldás.
2019. febr. 15. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos bármilyen IQ-val lehet vállalni, pedig nem ártana korlátozni ezt. Amilyen szigorú feltételekhez kötik az örökbefogadást, legalább olyan szigorúakhoz kellene kötni a saját gyereket is.
2019. febr. 15. 13:58
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Sose merek ilyet kiírni,még akkor se ha nyilvánvalóan megérdemelné az illető,csak magamban puffogok. Pl volt itt olyan aki sorban 3 beteg gyereket szült,mert nagy családot akart és csodálkozott hogy a férje nem birta idegekkel az ezzel járó feszkót. Igen van akinél ekkora felelőtlenség pl kiveri a biztositékot.
2019. febr. 15. 13:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Na jooo, persze van olyan akinek tényleg nem kellene. Én olyannal láttam írva, hol semmi gond nem volt csak valamit nem értett, és egyből oltották. Meg volt egy másik ahol a lány diszlexias volt és azért félre olvasott valamit, azt hiszem a baba korához volt köze. Ott is elég szépen leoltotta valaki, de nem hiszem hogy megérdemelte. :/
2019. febr. 15. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Aki ilyet ír, az boldog, mert van legalább egy valami, ami számára teljesen evidens, a másik számára meg nem az, ergo hiheti magáról legalább egy percig, hogy ő okosabb, mint a másik. Nyilván, nem vagyunk egyformák, nem vagyunk egyformán képzettek, sem értelmesek, és tényleg vannak buta emberek, meg okosak is, és ezek között mindkét oldalon vannak anyák.

De az esetek többségében szerintem tényleg csak arról van szó, hogy bizonyos embereknek mások tévedése vagy ballépése az egyetlen visszajelzés arra, hogy ő maga bezzeg nem teljesen h*lye.

Tanácsom: ne próbáljuk összeszámolni, hogy a GYK közönsége szerint ki mindenkinek nem szabadna gyereket vállalni, mert kiderülne, hogy ha a gyakorlat is így nézne ki, már kihalt volna az emberiség.

2019. febr. 15. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Én is voltam már ócska car anya mert ajándékba kapott füzős cipőbe küldtem a gyereket oviba,nem tépőzárasba. De azóta van már neki olyan is,csak nehogy itt is kapjak azért írom. Talán pontosan így cimezték nekem is mint ahogy te írtad kérdező.
2019. febr. 15. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Már nem tudom mikori kérdés volt de nem olyan régi(nem több éves)

Ciklussal kapcsolatos volt.

Hiába magyaráztam neki egyszerűen nem értette.

Normálisan írtam neki .

Úgy szóltak már rám hagyjam a fenébe hülye és kész.Van ilyen is.

Inkább a felelőtlen gyerekválalásnál látom amit te írsz.

Ab kategóriánál folyton vita van.

Most már az örökbefogadásnál is.

2019. febr. 15. 14:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én két kategóriában szoktam keményebb válaszokat olvasni:

Az egyik a felelőtlenség: kiírja a paraszt, hogy nem olyan ártalmas a dohányzás, sőt, neki az orvos kifejezetten ajánlja, mert jobb 20 szál helyett 5-öt szívni, hogy ne legyen idegbeteg. Jogosan veri ki a biztosítékot minden jóérzésű embernél, ha ezt el kell magyarázni, akkor tényleg nagy a gond. A másik a 4 hónapos kapcsolatban, bár vannak viták a partnerrel, de szeretne gyereket szülni anyóséknál, akiket amúgy nem bír. Ez persze kamu lehetett, mert aki ennyire hülye, az le sem tudná írni a problémát, fel sem merülne benne, de vannak hasonló esetek. Ha egyértelműen látja valaki, hogy mennyire tönkretesz valaki egy gyereket, akkor jogosan tör ki belőle egy elkeseredett rohadjmeg.

Nem családsegítők, nem pszichológusok vagyunk, hanem érző emberek.

A másik pedig a teljes tudatlanság, butaság - mely többnyire felelőtlenséggel társul. Parázik itt az ember lánya 20 évesen, hogy ha bugyin keresztül ráveri a párja, akkor terhes lehet-e. Vagy análisan teherbe eshet-e. Most komolyan, erre mit lehet mondani?

A harmadik kategória pedig amikor valóban fusztrált a válaszoló, vagy bunkó, hát ilyen is előfordul, de én ezt nem látom túl gyakorinak. Sokan persze keményebb stílust megengednek maguknak, amire nem lenne feltétlenül szükség, de azért nem szokták túlzásba vinni, nem harap a fórum, ha normális a kérdező.

2019. febr. 15. 16:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
"Nem családsegítők, nem pszichológusok vagyunk, hanem érző emberek." Jaj. Most látom mit írtam. A családsegítők és pszichológusok érző emberek, úgy értettem, hogy tőlünk nem várható el akkora szakmai szigor, empátia és professzionális viselkedés, mint tőlük :D Elnézést :D
2019. febr. 15. 16:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tele van a GYIK okosanyukkal, akik az életben amúgy meg nagyon ostobák. De itt élik ki magukat, és örülnek hogy végre ők nézhetnek másokat ostobának. Tényleg vannak nagyon gáz kérdések meg kérdezők, de intelligens ember tudja ezt kezelni, az ostoba meg nem.
2019. febr. 15. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!