Ki hány gyermeket szeretett volna és végül mennyi lett?
2-et szerettem volna, de lehet megállunk egynél úgy néz ki.
Nagyon nehéz volt a babakorszak, most már élvezem dackorszak ellenére is, de extrán nem alvós éjjel 10x is felkelő babám volt 2 évig, és sokszor vallatni lehetett volna a nem alvással, kimerültséggel.
Nem tudom hogy valaha újra kezdeném -e ezt, még ha nem is biztos hogy a második is ilyen rossz alvó lenne-e.
Plusz a mostani lakásba se férnénk -e, hitelbe kéne vernünk magunkat..
És nagyon jól érezzük magunkat így 3-an, tökéletes személyisége van a kisfiamnak, nem tudom tudnék -e szeretni még egyszer így.
Az az egy biztos kis körkülönbség nálunk nem lesz.
Először hármat. Majd megszületett az első. Maga a terhesség vége is problémás lett, toxémia miatt, de az utána következő baba időszak az rettenetes volt. Szülés utáni depresszió.
Nem akartam több babát. Eltelt 6-6,5 év mire azt mondtam benne vagyok még egy babában. Na ennek a terhességnek is ugyanúgy toxémia a vége, csak már jött hozzá is kis terhességi cukor, 2x1 hét kórház. Jobban megvisel mint az első. Pláne így, hogy otthon van a nagyon anyás 7 éves lányom.
De lassan vége, már 39 hetes vagyok. Minden bent töltött percet megér, csak egészséges legyen.
Férjemmel megbeszéltük, megállunk itt. 1 lány és 1 fiú, így lesz tökéletes a családunk.😊
2 gyereket terveztünk, egy hét mulva meg is születik a második.
Sokáig nem akartunk másodikat, aztán tavaly tavasszal eldöntöttük, hogy jöhet. Meg is fogant, és nem tervezünk többet. Ez a terhesseg nagyon nehéz volt végig, megviselt, már számolom vissza a napokat, hogy kinn legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!