Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyák akik fiatalon (20-25éves...

Anyák akik fiatalon (20-25évesen) vállalatatok kisbabát, jó döntés volt?

Figyelt kérdés

Azért szabtam ezt az intervallumot, mivel én is ebbe tartozom koromat tekintve. Érdekelne az is, hogy tervezett volt e a kisbaba, illetve házasságba született e? Változtatott ez a párotokkal való kapcsolatotokon? Ha igen, jó vagy rossz irányba? Mennyi idősek vagytok jelenleg? Ha vissza mehetnétek az időben változtatnátok valamit?

Bocsánat a sok kérdésért, köszönöm annak aki megválaszolja végig!

2019. jan. 8. 15:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
21 voltam amikor megszülhetett a lányom, aki hétfőn lesz 1 éves. Neki kezdtünk baba projektnek a férjemmel pár hónapig nem sikerült akkor abba hagytam aztán pont a 21 születésnapomon kicsit iszogattunk és pont akkor fogant meg ő! Nem bántam meg sőt újra és újra végig csinalnam, nem volt könnyű az elején de minden percet megért!párommal sokkal szorosabb lett a kapcsolatunk :) Soha nem változtatnám még ő az éltem értelme!! Itt szuszog mellettünk a kiságyban egy gyönyörű pici angyalka :)
2019. jan. 8. 23:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy ennyien válaszoltatok! (Egyébként még várom, ha valaki szeretné megosztani a történetét). Örülök neki, hogy ennyire pozitív az összhang és mindenki jól élte meg a fiatal gyermekvállalást. Mi is nagyon szeretnénk picit, de ahogy egyre adottabbak a körülmények kicsit elgondolkodtam, hogy nem e fog rossz irányba elmenni a kapcsolatunk e miatt. Mindenkinek csodás gyermek nevelést kívánok és boldog kiegyensúlyozott párkapcsolatot/családot! Ment a sok zöld, szép napot mindenkinek! :)
2019. jan. 9. 07:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

22 eves voltam amikor a kislanyunk szuletett. Ekkor voltunk egyutt 5 eve a parommal. Mivel mind a kettonknek volt stabil munkahelye 18 eves korunk ota, a terhesseg elott ugy dontottunk h megszakitassal "vedekezunk" azon az alapon h nem lesz gond ha jon a baba. Elotte tabit szedtem, de mivel ossze kuszalta az alapbol nem tul rendszeres ciklusaimat megjobban, inkabb abba hagytam. Nem voltunk hazasok es nem is tervezzuk a hazassagot, nagyon jol meg vagyunk papirok nelkul 3asban 🙂 Sima apasagi nyikatkozattal a nevere vette. Soha nem bantunk meg egy percig se h igy alakult. A kettonk koteleke meg erosebb lett. Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni, a nagyszulok is nagyon orulnek h fiatalon valhattak nagyszulove. Semmit nem csinalnek maskepp, most lesz 9 honapos a kislanyunk.

23L

2019. jan. 9. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Semmin nem változtatnék! 21 évesen szültem először, épp hogy elvégeztem a főiskolát! Szülés előtt házasodtunk, de mindössze egy éve voltunk kapcsolatban! A férjem még motiváltabb lett anyagi téren, az egzisztenciánk csak javult! Összetartóbbak is lettünk, bár ez ember függő! Most várom a harmadik babát, nemsokara 30 éves leszek! Viszont!! Sokkal nehezebben viselem a terhességet jelenleg, mint fiatalabb korban! Így ha most jönne az első nem valószínű, hogy ezek után vállalnék többet! Így örülök, hogy korábban vágytam gyerekre és családra! A másik pedig... GYES alatt is szereztem egy diplomát és munkaviszonyom is van! Semmiről nem maradtam le vagy kerültem volna hátrányba, amiért fiatalon így döntöttem, mindenre jut idő!
2019. jan. 9. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
25 evesen estem teherbe, ra nem sokkal toltottem a 26-ot.Nem volt tervezett baba,es nem hazassagba szuletett.Igen, a parommal valtozott a kapcsolatunk elsonek jo iranyban,de most mar egyre rosszabb sajnos...27 eves vagyok.Ha vissza mehetnek az idoben nem jovok ossze a parommal.....
2019. jan. 10. 13:11
 16/16 A kérdező kommentje:
#15-ös, ezt sajnálattal olvasom. Kívánom, hogy rendeződjenek a dolgaid!
2019. jan. 10. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!