Családkémt melyik a jobb döntés?
Tartósan beteg gyerekkel a nyaraló övezetet bevállalni AUTÓ NÉLKÜL felelőtlen dolog.
Tudom miről beszélek, mi is vidéken, olyan helyen lakunk, ahol 20 perc a vonat és egy óra gyalog a központ és minden nap anyázok, mert nem vagyok képes megtanulni vezetni, és volt már hogy félúton elkapott a jégeső+100 km/órás szél, és be kellett kéreckednem egy házba a babakocsis gyerekkel, mert sehol egy buszmegálló, vagy bármi, ami alá be tudtunk volna állni. Marha mázlink volt, különben agyon ver minket a jég.
Szóval ha nem akartok kocsit és jót akartok magatoknak, akkor menjetek bejebb, ha meg kijebb mentek, akkor legyen egy kocsi, mert bármi van, vagy orvos kell, akkor nem lesz időtök megbárni a két óránként közlekedő volánt, ha jön egyáltalán + menetidő.
Utolsóval értek egyet teljesen. Még egészséges gyerekkel is történhet olyan, ami miatt mentőt nem hívhatsz, de autó híján gyalogolhatsz vele fél órát az orvosig.
Vagy autó vagy közelebbi ház...Szerintem.
Igaz kulfoldon, de hasonloan eltunk evekig. Meg lehet oldani. Igen, 30 percet buszoztam a babaval, kesobb a gyerekkel hogy eljussunk a jatszos csoportba. Nem zavart.
Gyalog 20 perc az bakfitty, nekunk annyira volt a vonat / buszmegallo.
Mi 40 ezres kisvárosban élünk, szempont volt,hogy minden közel legyen.
Ahol olcsobb a ház 9km-t kell gyalogolni a központtol egy részét földuton kell megtenni világitás nélkül.
3 lányunk van, 5-2 éves és 5 hetes.
Mi inkább megoldjuk a kisebb házunk bövitését, mert ugyan van 2 autonl,de nem szeretném a 16 éves lányaimat hurculászni éjszaka,vagy vissza a suliba
Ahogy nőnek egyre több a program, de nem feltétlen elég idősek az egyedül közlekedéshez.
Igy meg 15 percen belül elérnek mindent.. sulit,uszodát akármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!