Nem tudok 2 fiú név közül választani. Nolen vagy Arián? Melyik fiú név szimpatikusabb nektek és miért? 3 hét múlva szülök és nem tudom eldönteni melyik lenne jobb választás. A vezetéknevéhez mindkettő illik.
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 17:03
1/19 anonim válasza:
Nekem személy szerint egyik sem tetszik, viszont arra készülj, hogy ha Arián lesz, akkor minden harmadik ember vissza fog kérdezni, hogy "Adrián"?
2/19 anonim válasza:
Őszintén egyik sem, de ha muszáj ezekből választani akkor Arián. Nolent Noelnek fogják érteni bár az Ariánt meg Arielnek fogják csúfolni, szóval nem tudom inkább más név.
3/19 anonim válasza:
Ariánt Adriánnak, Nolent meg Noelnek fogják érteni, direkt kiakarsz vele szúrni.
4/19 anonim válasza:
Én a Nolent választanám.
Leendő apukának mi a véleménye?
5/19 zabmester válasza:
Én a Nolent választanám, nálunk sokáig ez volt a tuti befutó, aztán végül is mást választottunk ugyan (a leendő kisfiunknak, szóval akár még ez is változhat), de szerintem nagyon szép név.
6/19 A kérdező kommentje:
Apának mindkettő tetszik, bár a Nolen eddig a befutó, de annyira nehéz döntés, hiszen ezzel a névvel kell együtt élnie majd a picinek, ha felnő. Nem érzem kiszúrásnak a nevet,hiszen, ha visszaemlékszem annakidején hugom nevét sem tudták kimanodani (Fruzsina) helyette mondtak szegénynek mindent, Zsuzsikától kezdve a Furikáig. De azóta már elég elterjed lett.
2014. jún. 24. 17:59
7/19 anonim válasza:
Nolen :) Imááádom ezt a nevet :)
8/19 anonim válasza:
Én sem tudok dönteni, mert egyik sem tetszik.
9/19 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek ezek a nevek, de a kettő közül a Nolent választanám.
10/19 anonim válasza:
Nem tetszenek a nevek... De nem kell hogy a szülès elött eldöntsd, amikor meglàtod öt, akkor tudni fogod melyik nèv illik rà jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!