Hogy működik az orvos választás? Mikor illik fizetni? Mikor kell fel kérni, hogy legyen az orvosom? Nálatok hogy volt? Minden tapasztalat érdekel.
Nálunk ez elég érdekes volt, egy ismerős ajánlotta a dokit, elmentünk hozzá, megvizsgált, megállapította a terhességet, majd a vizsgálatok végén a párom nekiszegezte a kérdést:
Jogász a végzettségem, úgyhogy ha valami bajuk esik, akkor a gatyáját leperelem! Vállalja?
A dokim meg simán igent mondott.
Azóta már kettőt szültem nála, mindig nagyon rendes volt velem, velünk, és azóta is mindig hozzá járok.
Mondd el neki még most az elején, hogy szeretnéd, ha ő "vinni végig" a terhességedet és szeretnéd ezt meghonorálni neki, mi a módja ennek.
Lehet, hogy nem fog pontos összeget mondani, de szerintem akkor is minden alkalommal "illik" valamennyit adni neki.
Nyilván, ha nincs magánrendelése és nem ott fogad, akkor nem kell nagyon túlzásba vinni.
A szülést meg előtte beszéld meg vele.
Nekem pl. magánorvosom van és csak a 37. héten beszéltünk konkrétumokról, többek között a tiszteletdíj mértékéről is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!