Szerintetek melyiket válasszam;Sony Xperia U vs. Sony Xperia Miro?
Figyelt kérdés
Tudásban, és a tesztekben olvasottak/látottak alapján az U, de a Miro formailag tetszik jobban, meg, mert bővíthető.Nektek esetleg van valamelyik?Tapasztalatok?Segítsetek!A válasz(oka)t előre is köszönöm!2013. jan. 5. 19:39
1/4 anonim válasza:
Tudom bocsi , hogy nem a kérdésben szereplő telefonról mesélek , de látom , hogy nem csak a tudást , de a kinézetet és a bővíthetőséget is értékeled a telefonban. Bár csak kipróbálás szinten de én a telenorban az Xperia Sola-t próbáltam ki :D A Sola úgy vehetjük a kettőnek a keveréke mivel hardverileg az U-val 100%-ban megegyezik , az egyik legszebb telefonnak tarták , bővíthető si és ha felteszed rá az ICS-t érintés nélkül a Floating touch™ technológiával 2 cm-rel a képernyő fölött képes vagy irányítani + megjelenik a Glove Mode™ télen jó mert kesztyűben is érzékeli a kezed... Jelenleg nekem is a nagy vágyam ez .. rajtad áll , hogy fontolóra veszed-e ha nem akkor az U-t ajánlom talán :)
2/4 anonim válasza:
U nekem nagyon bevált. ICS is jól megy.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. jan. 6. 15:54
4/4 anonim válasza:
Az u sokkal jobb, viszont ha a bővíthetőség fontos, vegyél xperia sola-t, ahogy az első mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!