Családkémt melyik a jobb döntés?
Ha már eldontottetek, akkor mi a kérdés?
Én fenntartom a véleményem, hogy beljebb jobb lenne, de nyilván értem azt is, h nem telik rá. Szép időben a 20 perc séta nem vészes de ha esetleg nagy sár van, eső, nagy hó...a babakocsit nem lehet eltolni...gondolom üdülő övezetben nem úgy tolják a havat se. Aszfaltozott az út?
Ha meg megvan a döntés akkor ne érdekeljen a rokonok véleménye. Mindig lesz olyan akinek nem tetszik ez a ház vagy egy másik, tok mindegy.
A kocsit viszont szerintem vallaljatok be, már csak a gyerekek miatt is. Legalább neked legyen jogsid.
Kérdező, ez rossz döntés. És nem azért, mert hitelt kellene felvennetek megint.
Hanem mert nehezítittek a mindennapjaitokat, egy tartósan beteg gyerekkel, plusz amit vesztek, az is pénzkidobás, a családi vagyon elértéktelenítése, mert soha nem fog normális árat érni, amit esztek. Buktok, annak ellenére, hogy sokat dolgoztatok a pénzért. És ez felelőtlenség.
Én maradnék, ahol vagyok, kötnék 2 db 20.000 ft-os lakáskaszát 4 évre, és amikor lejár, akkor vennék jobbat, forgalomképesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!