Bocsi ha rossz kategória. Egyik ismerősömék babát várnak. Már a 38. hétben van a nő. Nekik a Ticián név tetszik, ami még nem is lenne baj, de a vezetéknév Gyarma.
Szóval ha kimondjuk egyben, akkor gyarmaticián. Ebből az következik(szerintem) hogy baromira csúfolni fogják, mivel a Gyarmati viszonylag gyakoribb név, mint a Gyarma, hogy Cián a neve. Én mondtam nekik(sőt majdnem mindenki mondta nekik)hogy gondolják át, de hajthatatlanok. Szerintetek ez nem gáz? Nyilván Ő döntésük, nem is szóltam bele. Csak nekem ez akkor is fura, hogy nem veszik észre, vagy pedig tudomást sem vesznek róla...
Ha direkt arra hajt az ember, hogy úgy hangozzék, akkor igen, gáz. Viszont simán ki lehet ejteni érthetően, elkülönítve.
2018. okt. 24. 17:25
2/9 anonim válasza:
Nem normálisak, de én ismerek egy Végh Bélát (komolyan), na az ő szülei egyenesen gonoszak.
2018. okt. 24. 17:33
3/9 A kérdező kommentje:
Nem is értem...
2018. okt. 24. 17:36
4/9 anonim válasza:
Nem feltétlen feltűnési viszketegség, viszont azért butaság ezt nem figyelembe venniük. Ha tényleg igazi a kérdés. És nekem ez most annak tűnik.
2018. okt. 24. 18:05
5/9 A kérdező kommentje:
Nem találnék ilyet ki magamtól...
2018. okt. 24. 18:29
6/9 anonim válasza:
Hát elég érdekes ötlet. Ha nem hagysz a két név kötött hatalmas szünetet akkor akaratlanul is Gyarmati lesz belőle. Élő beszédben pedig elég nehéz rendesen kimondani pl egy beszélgetés közepén. Na meg majd a bemutatkozás. Max második névnek adnám, de az ő dolguk
2018. okt. 24. 18:31
7/9 anonim válasza:
Ismerek Földváry Anna Szilvia nevű lányt.
Olvasd ki a monogrammját. :)
Amúgy szerintem se jó ez a név. Apuka mutatkozzon be a tervezett névvel és rájönnek, hogy nem jó választás.
2018. okt. 24. 19:50
8/9 anonim válasza:
Én Égető Napsugarat ismerek, szerintem még mindig jobban jár szegény Ticiánka
2018. okt. 24. 19:56
9/9 anonim válasza:
Rácz Ursula Panna mit szóljon? Ő volt az, aki megreklamálta óvodás korában a szüleinek, hogy milyen név már az Ursula, erre kiegyeztek vele (majd hivatalosították) a Rácz U. Panna formában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!