A papás mamás játékok normálisak egy bizonyos korban. De mi van ha 2 10 éves játtsza ezt, ráadásul mind a kettő fiú, és pont a te gyereked a "lány" a játékban?
Naná h a kicsi a lány, hiszen apa a nagy és erős. A lányok pl amikor házasodósat játszanak, ott is az egyik a pasas a másik a nő. Ez megegyezés szerint meg. :) Ezen nem aggódnék. Vkinek a kellemetlen szerepet is vállalni kell, és ha van annyi sütnivalója a másiknak ráveszi h legközelebb cseréljenek.
Hidd el nem lesz meleg a fiad és hasonló egyéb dolgok, vagyis ettől biztosan nem, hogy ennyi idősen ilyet játszik. :D
"pont a te gyereked a "lány" a játékban?"
Szóval ez zavar az egészben?
Mielőtt valaki gyereket vállal, miért nem vernek a fejébe egy kis minimális civilizált gondolkodást?
Nálunk oviban, amikor két lányból állt a család, akkor kitört a botrány. Őrjöngtek az óvónők, mi meg nem értettük, hogy mi a p*** a probléma? Játszunk, családosat, az egyik lány unta, hogy gyerek meg anyuka, most apuka akar lenni. Borzalmas.
Mondjuk meg is lett az eredménye, ennek a hozzáállásnak. Olyan frusztrált, elb**** a generációm, többek közt a nemi szerepek, egészségtelen erőltetésnek köszönhetően...
Kérdező, én elhiszem, hogy ijesztő lehet, mert az ember, ha a saját gyerekéről van szó, parázik mindenen, de szerintem ne aggódj ezen túlságosan.
Mi is játszottunk ilyet ennyi idős korunkban is. Mivel mi meg mind a ketten lányok voltunk, és én voltam a nagyobb darab, én voltam az apuka. Most meg három gyermekes anyuka vagyok :) (Rendezett családban, stb.)
Más: nálunk az óvodában óvónénik azon akadtak ki, hogy siratóasszonyosat játszottunk, és az egyikőnk volt a halott, az szépen lefeküdt a homokozóba, a másik meg nagy jajgatással siratta... (És a halott mindig "drága jó uram volt, pedig itt is egy másik lánnyal játszottam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!