Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? Túl magasra teszem azt a bizonyos lécet?
18 éves lány vagyok, még sosem volt kapcsolatom. Mostanában kezdtem el azon gondolkodni, hogy talán túl sokat várok el egy "első kapcsolattól".
Talán be kellene azzal érjem, hogy 3 naponta találkozunk és beülünk a mekibe, majd hétvégén elmegyünk bulizni, minimális kommunikáció mellett. Mert egyre az látom, hogy a kortársaim körében itt kimerül a kapcsolat fogalma.(persze vannak kivételek!!!)
Nekem szükségem lenne arra, hogy valamilyen szinten azonos intelligenciával rendelkezzünk, olvasott legyen és művelt, olyan akitől tanulhat az ember. Nem tagadom a külső sem utolsó szempont, de a belső még mindig előrébb való számomra.
A kérdésemből az jöhetett le, hoyg egész nap itthon gubbasztok a könyveim felett és várom a csodát. Nem így van, szeretek szórakozni, bulizni, de e mellett komolyabb témák is foglalkoztatnak.
Szerintetek bennem van a hiba? Min változtathatnék?
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Nekem szimpatikus vagy...18/F :)
Én is beleéltem magam a kapcsolataimba.Addig éled bele magad míg az első(vagy 1.2.3.) szakításon túl esel.
Szia! :)
Egyáltalán nem benned van a hiba! :)
Körülbelül 17,5 évet vártam arra , hogy megtaláljam az igazit! :) Ennek oka azt volt , hogy az általam felállított mérce magas volt. :)
Nekem ezek voltak a legfontosabb szempontok (nem sorrendben): okos legyen , művelt , szép , aranyos , segítőkész , odaadó , ne cigizzen! , ha iszik , akkor is csak egy keveset.
A probléma már csak az volt , hogy a világon nagyon kevés ilyen lány van , ezért sokáig kellett várnom. :)
Miután összejöttünk nagyon szerelmes voltam , sokat akartam találkozni , mert az elején Ő is így volt...
Aztán teltek múltak a hónapok és azt vettem észre , hogy míg Ő a kapcsolat elején sokkal jobban szerelmes volt belém , a végére ez mind megfordult. :)
Olyan dolgokat megcsináltam , ami minden lány vágya. :)
Ugyanakkor még sem volt elég! :)
Nem benned van a hiba... továbbra is tartsd fent ezt a bizonyos lécet és ne add lentebb! Légy igényes a párválasztásban is , mert nagyon fontos! :)
F/18
#3 voltam.
Azóta egyedül vagyok , mert nem voltam elég jó. :/
Ne érd be akárkivel , mert csalódni fogsz! :)Hidd el jobb várni és sokkal jobban megéri! :)
Hamarosan úgy is továbbtanulás és oda úgy is csak olyanok mennek , akikbe szorult ész bőven :)
Ne add fel a vágyaidat! :)
"...csak nem tudom, hogy meddig várhatnék?"
Akkor ne várj, gyere randizz velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!