Császármetszés után 2 héttel normálisak ezek a dolgok?
Sok kérdésem van.
Meddig fogok vérezni? Azt mondják császárosoknál kevesebb, mint hüvelyi szülésnél. Néha, főleg mikor nehezebbet emelek, darabos és sok van.
Nagyon nehezen indúlt meg a wc-zés nálam a műtét után, eleinte fekete, majd sötét zöld volt a szine, és még most is inkább zöld. Nincs epém, okozhatja ez?
Fura a pisilés is, nem is tudom elmagyarázni, de néha majd kiszakad a hasam. Gondolom ez azért van, mert az izmok átvoltak vágva.
Két császárom volt.
Az elsőnél 8 hétig, a másodiknál 1,5 hétig véreztem.
Sajnos a másik 2 válaszodat passzolom.
Átvágták a hasizmod?
Nyugodj meg ezek teljesen normális dolgok.
Nekem dec-ben volt az utolsó császárom ( amúgy már ez volt a 3. úgyhogy rutinos vagyok...), rövid ideig véreztem és nagyon keveset. 1-2 szer volt mikor jobban megindult de alapjában véve nem volt túl erős vérzés.
a wc-s dolog nekem is nehezen ment, de tettem róla ( vagyis sok olyant ettem ami könnyíti a dolgot) hogy sikerüljön, sok joghurtot ettem, sok nagyon sok kompótot ettem, főleg szilvát és szilvalekvárt, ittam rá tejet :-)
A pisilés addig volt rossz míg ki nem vették a varratokat a hasamból ( 6. nap), és még pár napig utána még.
Egy császár nagy hasi műtétnek számít, és igen izmokat is átvágnak, idő kell mire helyrejön az ember.
2-es vagyok.
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nekem mind a 3-szor hosszanti vágásom volt/van.
Szóval nálam vágtak mindent a köldökömtől...
1. vagyok
Azért csodálkoztam, hogy izmot vágtak, mert nekem az 1. sürgősségi volt, és mégsem vágtak át izmot, csini bikivonalas vágást kaptam.
A 2. progi volt, ott még arra is figyeltek, hogy csak 1 hegem legyen.
Bikinivonalban vágtak, nekem is második császár, programozott volt. Az elsőnél nem emlékszek ilyen jellegű fájásra, és epém is volt még, ezért a wc-zés más volt.
Már beindúlt, nincs szorulásom, sőt, csak nem tetszik a szine. A pisilés végképp fura, még ég is egy picit, de nem látok semmi furcsát rajta.
Én 6 hétig véreztem, alig-alig. Csak széthúzták az izmokat bikinivonalban,pisilés egyáltalán nem fáft.
Szerintem menj dokihoz és kérdezz rá biztos ami biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!