Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császármetszés után 2 héttel...

Császármetszés után 2 héttel normálisak ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Sok kérdésem van.

Meddig fogok vérezni? Azt mondják császárosoknál kevesebb, mint hüvelyi szülésnél. Néha, főleg mikor nehezebbet emelek, darabos és sok van.

Nagyon nehezen indúlt meg a wc-zés nálam a műtét után, eleinte fekete, majd sötét zöld volt a szine, és még most is inkább zöld. Nincs epém, okozhatja ez?

Fura a pisilés is, nem is tudom elmagyarázni, de néha majd kiszakad a hasam. Gondolom ez azért van, mert az izmok átvoltak vágva.

2013. nov. 15. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Két császárom volt.

Az elsőnél 8 hétig, a másodiknál 1,5 hétig véreztem.

Sajnos a másik 2 válaszodat passzolom.

Átvágták a hasizmod?

2013. nov. 15. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg ezek teljesen normális dolgok.

Nekem dec-ben volt az utolsó császárom ( amúgy már ez volt a 3. úgyhogy rutinos vagyok...), rövid ideig véreztem és nagyon keveset. 1-2 szer volt mikor jobban megindult de alapjában véve nem volt túl erős vérzés.

a wc-s dolog nekem is nehezen ment, de tettem róla ( vagyis sok olyant ettem ami könnyíti a dolgot) hogy sikerüljön, sok joghurtot ettem, sok nagyon sok kompótot ettem, főleg szilvát és szilvalekvárt, ittam rá tejet :-)

A pisilés addig volt rossz míg ki nem vették a varratokat a hasamból ( 6. nap), és még pár napig utána még.

Egy császár nagy hasi műtétnek számít, és igen izmokat is átvágnak, idő kell mire helyrejön az ember.

2013. nov. 15. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nekem mind a 3-szor hosszanti vágásom volt/van.

Szóval nálam vágtak mindent a köldökömtől...

2013. nov. 15. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Azért csodálkoztam, hogy izmot vágtak, mert nekem az 1. sürgősségi volt, és mégsem vágtak át izmot, csini bikivonalas vágást kaptam.

A 2. progi volt, ott még arra is figyeltek, hogy csak 1 hegem legyen.

2013. nov. 15. 14:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Bikinivonalban vágtak, nekem is második császár, programozott volt. Az elsőnél nem emlékszek ilyen jellegű fájásra, és epém is volt még, ezért a wc-zés más volt.

Már beindúlt, nincs szorulásom, sőt, csak nem tetszik a szine. A pisilés végképp fura, még ég is egy picit, de nem látok semmi furcsát rajta.

2013. nov. 15. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 8 hétig véreztem, úgyhogy a 6 hetes kontrol is később volt. 3 napot voltam bent a kórházban, wc-re már csak itthon mentem, de akkor rendes volt. Epe kérdésekben nem vagyok járatos, azt szerintem dokitól kellene kérdezni. Mostanság nem vágják át az izmokat, hanem "széthúzzák". Lehet, hogy a katéter miatt van fura érzésed, esetleg megnyomott valamit? Ha bármiben bizonytalan vagy, hívd fel az orvosod, majd telefonon megmondja,kell-e látnia vagy ráér a 6 hetes kontrol.
2013. nov. 15. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 6 hétig véreztem, alig-alig. Csak széthúzták az izmokat bikinivonalban,pisilés egyáltalán nem fáft.

Szerintem menj dokihoz és kérdezz rá biztos ami biztos...

2013. nov. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!