Normálisak az ilyen szülők?
Figyelt kérdés
Angolon nálunk suliban szóbakerült,hogy mikor lehet nevet változtatni.Egy csoporttársam azt mondta,hogy az utcájukban egy gyereket Lakatos Eminemnek hívnak.2012. nov. 24. 10:13
1/7 anonim válasza:
:) cigánytól ne várj nagy csodát. Felénk rendszeresen az éppen aktuális sorozat karaktereiről nevezik el a gyereket. Tod, Paula és Paulina, Rikárdó stb.
Nekem csak az a fura h az Eminem be van jegyezve Mo.-on!??
2/7 anonim válasza:
nem kell, hogy bejegyezve legyen, mivel kisebbség, olyan nevet ad a gyerekének, amilyet csak akar. Nálam a Lakatos Marlonbrando a favorit:)
3/7 anonim válasza:
Jaaaaaaaaaj jajaja =DDD haha tipikuus
4/7 anonim válasza:
Ahogy a Kedves Első írja... Nálunk is vannak Fernandák, Eszmeraldák, Rikárdók, Esztebánok bőven....
5/7 anonim válasza:
Anno a helyi újságban olvastuk, hogy örömmel tudatják minden kedves rokonnal, baráttal és családtaggal, hogy megszületett Kolompár Herkules - 2770 grammal és 45 centivel.
A mellkasunkon folyt a könnyünk a röhögéstől. :D
6/7 anonim válasza:
:DDDD ezen besírtam én is utolsó:DDD
7/7 anonim válasza:
cigánytól mit vársz? egyébként mindenféle nevet tudtommal kisebbség is csak akkor adhat, ha valami hivatalos igazolást hoz a kisebbségi önkormányzattól, hogy náluk ez bevett név, de ugye a kisebbségi önkormányzatukban is ők ülnek, szóval mit lehet várni tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!