Normálisak az ilyen szülők? Ráadásul az anya diplomás nő.
Egy lánnyal 12 évig voltunk legjobb barátnők,de egy kb féléve megromlott a viszonyunk,mivel a barátnőm sokat hazudott,semmibe nézet,majd összejött egy hungarista sráccal,aki szlovák ellenességre buzdíotta,és még sorolhatnám.Én már lezártnak tekintem ezt a barátságot,mivel én próbáltam vele megbeszélni a dolgokat,de ő nem akart beszélgetni.Szüleivel találkoztam minap,és kiderült,hogy a lány nem mond el otthon semmit,csak engem szidott egy ideig, a lány eléggé zárkózott,nem beszél senkivel,szülei azt akarják,h beszéljükl meg a dolgokat,úgy,hogy ők is ott lesznek,de szerintem ez gáz kissé,mivel már túl vagyunk rég a húszon,szülöknek meg semmi közük sincs szerintem ahhoz,hogy én kivel barátkozok,most ők azt akarják,h legyünk újból barátnők,mert a lányuknak nincs senkije se...
de megmondtam,h én ezt már lezártnak tartom,nincs mit megbeszélni,hazug emberekre nem vagyok kíváncsi,engem ő többször nem fog kihasználni
de a szülők akkor is hozzák a lányukat,h beszéljük meg a dolgokat...olyan gyerekes ez az egész
"de a szülők akkor is hozzák a lányukat,h beszéljük meg a dolgokat"
Már hogy, kézenfogva jönnek együtt és becsöngetnek hozzád? :) Szerintem mondd meg nekik erélyesen, emelt hangon, hogy nem akarod többet látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!