Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 hetes a kisfiam és még...

4 hetes a kisfiam és még mindig vérzek! Meddig sziktak vérezni császármetszés után? Ez nem jelent problémát hogy még mindig vérzek?

Figyelt kérdés
Nem vérzek nagyon, de nagyon agaszt,inkább barnásnak mondanám és nem pirosnak a szinét.kérlrk segitsetek nagyon agodom.
2013. aug. 31. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Változó!

Az 1.császáromnál 5 hétig véreztem,de nagyon, viszont a 3.-nál épp csak pár napig.

2013. aug. 31. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 6 hétig véreztem császár után. 5 hét után az orvos írt fel valamilyen méh összehúzó cseppeket, de akkor már kevés volt és nem szedtem be, a 6. héten elmúlt magától.
2013. aug. 31. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:
én is 6 hétig véreztem,már azt hittem soha nem múlik el! szóval ne aggódj!! ja,és a színe is normális.nekemis ilyesmi volt
2013. aug. 31. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!