Szerintetek kb.220-250 e ft fizubol fel lehet nevelni egy babat?
De nézzük a jó oldalát, a Kérdező boldog és szerinte minden rendben lesz. :D Csak tudnám, hogy akkor minek írta ki a kérdést, ha ő ennyire biztos a dolgában.
Ennél a mondatnál kezdtem röhögni: "neaggodj nemfog megunni mert szeret"
Mert szerinted a házasságok, amik válással végződtek, mindig veszekedéssel teli kapcsolatok voltak? Nemcsak sötét, de naiv is vagy.
Egyébként azt nagyon nem értem hogy ha májusban születik a baba akkor hogy lehet nagyon nagy hasad? Akárhogy számolom, nézem jobbról és nézem balról nekem ez furcsa. Ebben szerintem valami nem valós de különösebben nem fontos.
Nyilván vállalni lehet egy gyermeket ennyi pénzre is de ugye alapból sok a kiadás, tehát hosszútávon nem fenntartható. Illetve gondolom ez csak egy állapot mert idővel keresel munkát és visszamész dolgozni.
Már bocsánat, de hogy lehet nagy hasad ennyi idős terhesen?
Az építkezéshez csak annyit, hogy a férjem vállalkozó / építőipari / és tudom, hogy a legalja ár 180000 forint/négyzetméter a kulcsra kész háznál aljzatbetontól az utolsó kúpcserépig... Ha csak 80 négyzetmétert számolsz az akkor is 14400000 forint és a telek árról, közművesítésről, ilyen olyan engedélyekről, tervrajzról, stb nem is beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!