Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek kb.220-250 e ft...

Szerintetek kb.220-250 e ft fizubol fel lehet nevelni egy babat?

Figyelt kérdés
Tehat kezdem az elejen, parom es en alberletben lakunk rezsivel eggyutt kb 80-90e ft ami elmegy. Azon kivul persze a kaja,ruhat ritkan veszunk es probalunk olcsod de ami kell megvan minden. Ugy alakult hogy babank lesz es en mar nem dolgozom, paromnak 220-250 kb a fizuja,rosszabb esetben 180e ft (ritka), ehhez menne az a keves gyes es csaladi es az egyszeri anyasagi. Sajnos gyedet nem kapnek.Szerintetek igy alberlet mellett fel lehet nevelni a babat? Ugy hogy mar az erkezesehez szinte minden megvan?
2018. dec. 1. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. 80 ezres albérlet egy faluban, plusz 250ből futja hitel nélkül építkezésre? Azt írtad VAN saját, építés alatt. Egy építkezés ma Magyarországon minimum 20 millió + telek. De persze az eladott botmixerekből fel lehet húzni egy kis villát...
2018. dec. 2. 09:32
 32/61 anonim ***** válasza:
100%

De nézzük a jó oldalát, a Kérdező boldog és szerinte minden rendben lesz. :D Csak tudnám, hogy akkor minek írta ki a kérdést, ha ő ennyire biztos a dolgában.

Ennél a mondatnál kezdtem röhögni: "neaggodj nemfog megunni mert szeret"

Mert szerinted a házasságok, amik válással végződtek, mindig veszekedéssel teli kapcsolatok voltak? Nemcsak sötét, de naiv is vagy.

2018. dec. 2. 10:20
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként azt nagyon nem értem hogy ha májusban születik a baba akkor hogy lehet nagyon nagy hasad? Akárhogy számolom, nézem jobbról és nézem balról nekem ez furcsa. Ebben szerintem valami nem valós de különösebben nem fontos.

Nyilván vállalni lehet egy gyermeket ennyi pénzre is de ugye alapból sok a kiadás, tehát hosszútávon nem fenntartható. Illetve gondolom ez csak egy állapot mert idővel keresel munkát és visszamész dolgozni.

2018. dec. 2. 11:19
 34/61 anonim ***** válasza:
100%
Vagy majd keres még 2-3 botmixert otthon, és eladogatja azokat...
2018. dec. 2. 11:25
 35/61 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mertem megkérdezni hogy ilyen összbevételből hogy lehet építkezni, de akkor látom nem csak nekem furcsa.
2018. dec. 2. 11:43
 36/61 anonim ***** válasza:
81%

Már bocsánat, de hogy lehet nagy hasad ennyi idős terhesen?

Az építkezéshez csak annyit, hogy a férjem vállalkozó / építőipari / és tudom, hogy a legalja ár 180000 forint/négyzetméter a kulcsra kész háznál aljzatbetontól az utolsó kúpcserépig... Ha csak 80 négyzetmétert számolsz az akkor is 14400000 forint és a telek árról, közművesítésről, ilyen olyan engedélyekről, tervrajzról, stb nem is beszéltünk.

2018. dec. 2. 12:19
 37/61 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen nincs is akkora szája a kérdezőnek :DD
2018. dec. 2. 12:36
 38/61 anonim ***** válasza:
100%
Én február elején szülök, és most kezd nagy hasam lenni.
2018. dec. 2. 13:50
 39/61 anonim ***** válasza:
80%
Jaj,hadd ne mondjam hol és kik szoktak ilyen összelomizott,majd újnak eladott holmikkal kereskedni.
2018. dec. 2. 14:06
 40/61 anonim ***** válasza:
70%
Attól még, hogy ott nálatok a faluban kiemelkedően jónak számít a nettó 220-250, a gyerekkel kapcsolatos költségek nem lesznek kevesebbek.
2018. dec. 2. 14:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!