Szerintetek kb.220-250 e ft fizubol fel lehet nevelni egy babat?
Figyelt kérdés
Tehat kezdem az elejen, parom es en alberletben lakunk rezsivel eggyutt kb 80-90e ft ami elmegy. Azon kivul persze a kaja,ruhat ritkan veszunk es probalunk olcsod de ami kell megvan minden. Ugy alakult hogy babank lesz es en mar nem dolgozom, paromnak 220-250 kb a fizuja,rosszabb esetben 180e ft (ritka), ehhez menne az a keves gyes es csaladi es az egyszeri anyasagi. Sajnos gyedet nem kapnek.Szerintetek igy alberlet mellett fel lehet nevelni a babat? Ugy hogy mar az erkezesehez szinte minden megvan?2018. dec. 1. 21:16
1/61 anonim válasza:
igen, simán. persze, okosan kell banni a penzzel...
2/61 anonim válasza:
Hát valahogy muszáj lesz megoldani mert már itt van.
3/61 A kérdező kommentje:
Annyira azert nincs itt mert jovo majusban szulnek es addig tudnank meg gyujtogetni is :) raadasul elegge jol betudjuk osztani,es lenne segitseg is ha kell. Koszonom :)
2018. dec. 1. 21:22
4/61 anonim válasza:
mi 5-en élünk annyiból..szóval igen
5/61 anonim válasza:
Tudnánk?? A párod esetleg. Te nem dolgozol, és terhesen már nem is fogsz. Remeljük nem unja meg. És ha pont a legrosszabb 180 ezres hónapban romlik el valami, vagy tápszeres lesz a gyerek, és havi kiadása minimum 40-40 ezer lesz ? És akkor ti még nem ettetek. Erre biztosan nem válaltam volna.
6/61 anonim válasza:
Nem a pénzzel van a gond, hanem az albérlettel. Egy gyerekkel nem teheti meg az ember, hogy ha úgy hozza a sors akáe az árokparton is elalszik nyáron.
7/61 A kérdező kommentje:
Nemkell aggodalmaskodni :) nem arokparton aludnank ha nem tudnank fizetni hanem lenne hova menni :) egyebkent van sajatunk de meg eppen epitkezes alatt :D mennyire aggodnak itt sokan helyettem is
2018. dec. 1. 21:54
8/61 anonim válasza:
Úgy tudom, most már az apuka is igényelhet GYED-et 6 hónapos kortól. Ha neki normális, bejelentett munkája van, akkor ez fél év után jó megoldás lenne.
9/61 A kérdező kommentje:
#5-os jaj te kis negativ :) irtam hogy ha valami baj lenne,lenne segitseg..es azt is irtam hogy a baba erkezeseig meg ugymond eleg sok ido van addig nehany 100 ezret ferre tudunk tenni :) neaggodj nemfog megunni mert szeret es ez nem az en hibam hogy nem dolgozom hanem ha tudni akarod becsodolt a ceg ahol voltam. Nemkell mindenkit lenezni,bar teged biztosan sokan meguntak ha azthiszed engem is megfognak :D viszont a helyedben en sem vallalnek gyereket :) ilyen esszel
2018. dec. 1. 21:57
10/61 A kérdező kommentje:
Azt hogy "tudnank" arra ertettem hogy nekem rengeteg draga holmim kerult eladasra amit evek ota nem hasznalok,ez a penz ferre lett teve :) igy nem csak a parom tud gyujteni neaggodj :D
2018. dec. 1. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!