Szerintetek kb.220-250 e ft fizubol fel lehet nevelni egy babat?
Te most konkrétan miért is írtad ki a kérdést, ha senkinek a véleménye nem tetszik?
Ha szerinted fel lehet, hajrá. Kénytelenek lesztek.
Csak akkor nem értem a kérdést...
Bocsi de ettől a “ferre”-től kivagyok.. azt hittem elírás.. féLre helyesen.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: nyílván egyszerűbb lenne ha nem kellene albira költenetek, de sokan mások is megoldják kevesebből is úgy, hogy tisztességesen nevelik a gyereket.
Kérdező, nem szmájlizgatni kéne, hanem összeszedni magad, felemelni a fenekedet és elmenni dolgozni, amíg bírsz! Vagy majd eladod mindeneteket, és éltek hónapról hónapra? Gyönyörű terv, mondhatom. Mert ha a "párod" megunja az eltartósdit, eléggé felkopik az állad. És igen, lehet azzal jönni, hogy a ti szerelmetek örök, de úgy még nagyobbat fogsz koppanni.
Mostmár hiába kérdezgetsz itt erről, mert ha azt írjuk, hogy nem lehet, mi lesz, otthagyod a kórházban? Nekünk nem menne, kb élelmiszerre, étkezésekre költünk ennyit, és akkor még nem voltunk egy moziban, színházban sem, a gyerek nem kapott egyetlen új ruhát, játékot, nem voltunk játszóházban, állatkertben, vagy kirándulni sem. Nézd meg cigányékat, 3-4 gyereket is eltartanak ennyiből, csak éppen az életminőség lesz a béka s..gge alatt, meg majd égő lesz az iskolában, hogy a gyerek szakadt melegítőben, meg kinőtt cipőbe járkál.
Szerintem aki nem dolgozik az nem tud FÉLRE tenni , ugyanis nincs miből , mivel ha nincs kereset , lehetetlen.
Ki lehet jönni persze , főleg ha már házatok is alakulóban van. Más egy életen át albérletben él , mégis vállal egy -két gyereket. Kereset és igény függő ez , nem mindenkinek az fontos amit a másik ember fontosnak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!