Szerintetek kb.220-250 e ft fizubol fel lehet nevelni egy babat?
De azért építkezni ennyiből gyerek mellett nehezen fogtok..
félre* nem férre
Ha ennyire elvagy magatokkal, mi a kérdés célja? Mindenki hülye, te pedig marha biztos vagy a dolgodban, és hogy minden rendben lesz. Akkor mit remegsz itt, hogy lehet-e ennyiből gyereket nevelni?
Hogy beszélsz te amúgy idegenekkel? Anyád nem tanított meg viselkedni? Bár látszik, sokra ment a nevelésével. Munkanélküli lánya a nyakukra költözik, ha már nem bírják eltartani magukat (vagyis bocsi, ha már a szerencsétlen párja nem bírja). Csodálatos jövőkép, majd kucorogtok a régi gyerekszobádban hárman.
Gyönyörû jövôkép ez 🙁
Egy “besikerült” gyerek faluhelyen egy munkanélküli, nem igazán értelmiségi (szólj, ha tévedek) anyának és egy “maszekolok, ha van kedvem” mentalitású apának, egy albérletbe. Olyan pénzbôl, ami szerinted “sook”, bár itt az az egyöntetû vélemény, hogy alig lehet belôle megélni gyerekkel.
Készülj fel, hogy a párod a jövôben nem csak akkor fog maszekolni, ha kedve lesz.
Kicsit vegyél vissza a stílusodból.
Jaj Szívem, olyan sötét vagy Te, mint az éjszaka. Nehéz dolga lesz annak a gyereknek, ez már most látszik. Azt sem tudod már, mit kamuzz. Májusban szülsz, de már nagy a hasad... Eddig "szüleink" voltak, most hirtelen csak apuka és tesó. Dolgoztál, mégis csak gyes-t, meg családit fogsz kapni.
Te vergődsz itt, nem én. Én elvégeztem a szükséges iskoláimat, dolgoztam, házunk lett és utána vállaltunk gyereket. Nem a nagy semmire, megtakarítás és biztos anyagi háttér nélkül, "majd költözünk a szüleim nyakára" elvvel. Csináld utánam, majd akkor kussoltathatsz. Tapló.
Válaszokat nem
Olvastam
Egy észrevétel
Minden addig jó, amig a párod rendben
Ha beteg, megsérül, elveszti a munkáját, akkor nagy xarba kerültök.
Van tartalék?
Több sebből vérzik a sztorid, tele van kamuval, de hagyjuk...
A kérdésedre a válasz: Igen, fel lehet nevelni egy babát. De a minőségi életről ne is álmodj.
A stílusodat pedig nem minősítem.
Mi kétszer ennyiből gazdálkodunk. Terhes voltam, amikor saját lakásba költöztünk.
Minden hónapban van néhány nagyobb kiadásunk, így az összes pénz elmegy a megélhetésre plusz lakáskasszákra, babakötvényre.
Szerintem a párod/férjed fizujából építkezés és baba mellett elég nehezen fogtok kijönni.
Most akkor nagy hasad van, vagy nem?
Ha májusban szülsz csak, keress alkalmi munkát. Ott nem érdekes meddig maradsz, hisz alkalmi, és tudtok gyűjtögetni még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!