Ti mikor mentetek vissza dolgozni szülés után?
Én csak most fogok szülni de a munkám nem engedte hogy dolgozzak a gyár körülményei miatt, 8 hetesen el kellett jönnöm de nagyon hiányzik a munka, illetve meg szoktam azt is hogy abból a fizetésből tartom fent magam (plusz párom de ő nyilván ugyanazt az összeget kapja) a tappenzen viszonylag jól kaptam 180ezret, cseden 300 körül lesz a fizetés ami ugye jó mert majdnem annyit kerestem viszont a baba 6honapos korától a fele lesz, és akkor már szeretnék vissza menni dolgozni mert van hitelem nekem is páromnak is, de ő is jól keres 400 körül, viszont már anyám most megvetett hogy majd a (párom anyukája) hogy szép majd a nagymama fogja fel nevelni a gyerekem. Most nem tudom hogy tényleg így gondolja hogy szar ember lennék ha már fel éves korában vissza megyek (mert persze megoldanánk hogy akár 2 évesig is itthon legyek) de szeretném ha mindent megkaphatna és nem kellene sakkoznunk (lovakat tartunk fent egyébként oda is sok elmegy) vagy esetleg az anyám gondja hogy nem ő vigyáz rá... Elég irigy típus de nem tudok mit csinálni ha ő is dolgozik még a másik mama meg pont akkor megy nyugdíjba ráadásul városba lakik nem 80kmre... (Cégem ott van ahol anyám lakik)
A lényeg hogy bogarat ültetett a fülembe ezzel a beszolasaval, érdekel hogy ki mikor ment vissza milyen vonzatból. Akik korán mentek vissza ti kaptatok ilyen megjegyzéseket? Félek ha már anyám megszolt mindenki szarnak néz majd..
Mivel jön a kistesó, így 5 vagy 6 év után fogok. Jelenleg 3 éve vagyok itthon.
Gabica, hogy van ez?
"Ugyanis nem veszik fel bölcsibe,mert nem beszél,és nem szobatiszta."
Bölcsiben a gyerekek többsége nem szobatiszta és nem beszél, amikor bekerül.
4 gyerek, kis település. Amikor a legkisebb suliba megy, akkor tervezek rendes, bejárós munkát vállalni, mert helyben lehetetlen lenne, oviból meg bármikor riaszthatnak, óvónőként van benne tapasztalatom bőven.
Fél évesen még a szoptatás és az éppen ébredező értelmi, érzelmi és fizikai képességek segítése a legfontosabb, nem a munka.
Egyébként milyen gyárban kaptál te 300 ezret, plusz még céged is van? 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!