Meg lehet győzni egy nőt, hogy szülés után ne rohanjon vissza dolgozni?
Akkor miért nem maradsz otthon te?
EGy nőnek megszűnik az élet, ha anya lesz? Apa is otthon lehet ám!
Lehet magától megváltozik majd a hozzáállása, legalábbis az enyém megváltozott.
Én nem voltam ennyire szigorú, de azt mondtam egy éves korában megyek vissza dolgozni. Aztán egy évesen elképzelni nem tudtam hogy odaadjam idegennek, pedig a munkahelyemen is nagyon vártak vissza. 3évig maradtam otthon vele, életem egyik legszuperebb időszaka volt
Hàt,elég nehéz helyzet.
Vàrd meg míg megszületik a kicsi,aztàn meglàtod,hogy alakul a dolog.Ha akkor sem vàltozik a véleménye,akkor nincs ötletem mit lehetne tenni.
Viszont pl.mi semmi olyat nem teszünk ,sem a kapcsolatunk van,sem csalàdi szinten,ami a màsiknak nem tetszik.Mindig próbàljuk megtalàlni a mindenkinek jó megoldàst.Szóval ha nekem azt mondanà a pàrom,hogy szeretné ha tovàbb otthon maradnék,nyitott lennék a kompromisszumra.
Mostanában a párok nem komunikálnak egymással?
Gondolom nem megismekedésetek után egy hónappal lett terhes, h ezt a babás témát ne lett volna idő átbeszélni, és/vagy megismerni a másikat, annak hozzáállását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!