Tényleg életcél 19 évesen szülni?
Nincsenek céljaik, lusták, kifogtak egy pénzes pasit. Csúnya általánosítások, de én ezekre gondolok.
Én hamarosan 20 leszek, szeretnék majd gyereket, de nem most, be kell fejeznem az egyetemet, dolgoznom kell, aztán majd utána. Szóval nagyjából 5 év múlva már lehet róla szó.
Nekem van egy ismerősöm, ő ugyan 30 felett szült de ha a párja nincs akkor bizony se lakás se autó se pénz nem lenne. Így viszont van, és el is szaladt a ló a csajjal, azóta lenéz mindenkit akinek nincsenek meg ezek a dolgok. Azt nem tudom, hogy mennyire tudatosította magában, hogy a párja nélkül mindez nem lenne, és legfeljebb egy szobát tudna bérelni magának a fizetéséből. De ha belül tudja is, kifelé sosem ezt kommunikálja.
Nekem ugyan mindegy, már megszakítottam vele a kapcsolatot. Nekem mindaz önerőből van meg, amit ő a párja által kapott meg, de mivel nincs gyerekem ezért engem is lenéz. Lelke rajta. Én legalább nem vagyok senkire rászorulva.
A.hugom ...
19 evesen szult eretsegi utan egyetemre ment lediplomazott
Kozben vettek egy telket epitkeztek ra.
5 evre jott az ujabb gyerek
A ket gyerek kozott dolgozott
Majd jott megint egy gyerek 5 evre
A haz kesz lett bekoltoztek
Most dolgozik rendesen nevel 3(na jo a nagyott nem kell mar) gyereket van egy hazuk ket auto stb...
Azzal a pasival van egyutt aki neki az elso volt.
Szal o nem azert szult mert lusta koran akart gyereket eltervezte az eletet igy.
Nekem 32 évesen lett meg az egzisztenciám ahhoz, hogy most már merek gyereket vállalni. Sokan ezt ítélik el, hogy valaki nem lesz fiatalon anyuka, mert fél egy megalapozottabb jövő hiányában gyereket szülni. Valahol bennem van a kétség, hogy kellett volna bátorságom legyen fiatalabb koromban szülni, mert mások is képesek gyerek mellett is elérni a céljaikat, úgy, útközben.
Szerintem azok, akik fiatalon gyereket vállalnak bátrabbak, jobban bíznak a jövőjükben.
Csak kelet eu ilyen
Fejlett orszagban 21 eves korig tiniterhesseg
Utolsó: vagy felelőtlenek, éretlenek és gyerekesek.
Jó, van egy két pozitív példa, de nem ez az általános sajnos. Nekem is van olyan volt osztálytársam, aki 16 évesen szült, mára két diplomája és saját lakása van, de ezzel szemben van 8 olyan, aki még egy napot se dolgozott, nem is fog, a pasijuk megszakad hogy eltartsa őket meg a gyerekeket a minimálbéres fizetésből, ők meg csak siránkoznak és mindenkit okolnak csak magukat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!