Az mennyire vállalható életcél, hogy minden pénzt a családom megsegítésére tegyek félre?
Igen jól keresel, ha az albi + étek kifizetése után még megmarad a fizud 80%-a.
A kérdésre válaszolva meg: szerintem mindenki költse arra a pénzét, amire akarja.
Még csak 22 éves vagy, majd lesz álmod, terved, céljaid.
Amit most leírtál, az arra jó neked, hogy vegetálj.
Ha így folytatod tovább, akkor 60 évesen döbbensz rá, hogy milyen sok mindent kihagytál, milyen sok embert nem ismertél meg, magányos leszel ( lehetsz).
És mi van akkor, ha a szüleiddel történik valami? Akkor nem tudsz a leendő kis nyugdíjukba bele szálni, nem tudsz nekik támogatást adni.
Keress szerintem valami hobbit, nyiss az emberek felé, beszélgess sokat, és tervezgess. Ne albérlettel kapcsolatba, hanem egy házat , ismerkedj lányokkal,és majd megtalálod azt a nőt, akit ha megcsókolsz, nem akarod elengedni.
Ha esetleg olyan a munkahelyed,ahol karriert lehet építeni, akkor éld ki a vágyaidat.
Nem hiszem el, hogy nincs kedvenc szabadidős tevékenységed a netezésen és a tv-nézésen kívül.
Ha szeretsz barkácsolni, akkor barkácsolj.
Ne hagyd, hogy olyan életet élj, amilyet a szüleid sosem akartak neked.
Ők a javadat szeretnék, hogy neked jobb legyen, te tudj érvényesülni, kergesd az álmaidat, elmondhasd, hogy élsz.
Más nem éli meg a 22 éves kort, mert ideje korán meghal, rákba, betegségekbe. Használd ki, hogy 22 éves vagy, még fiatal.:)
Hidd el, most már csak öregedni fogsz.:P
A társadalmi norma, nos, az kb. olyan , hogy legyen gyereked, élj fásutt életet, stresszbe, és idegbe élj. Ja és házasodj meg...stb.
Én sem fásult életet tervezek, próbálom kitölteni mind az időmet, mind a szabadidőmet hasznos tevékenységekkel.
( Ilyen a habkarika készítése, vagy a barkácsolás, kertészkedés,amiben örömömet lelem).
Nekem az apukám, két nevelőapám meghalt, anyukám él, de teljesen el lennének szomorodva ha olyan csekély érdeklődésem lenne, hogy legyen egy ágy, ahol alhatok, és ne haljak éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!