Azoktól kérdezném, akik 25 éves koruk felett ismerték meg a párjukat: hány évesen szültetek először?
Figyelt kérdés
Hány évesen ismerkedtetek meg, esetleg házasodtatok össze és vállaltatok babát?
Az apuka korára is kíváncsi lennék. :)
2018. jan. 20. 14:52
1/12 anonim válasza:
25 mikor megismerkedtunk, 27 mikor osszehazasodtunk. 31 evesen szultem.
Ferjem 1,5 evvel idosebb tolem.
2/12 anonim válasza:
29 évesen jöttünk össze, 30 éves voltam amikor házasodtunk, abban az évben megszületett az első gyermekünk is. Ő akkor volt 36 éves.
3/12 anonim válasza:
33 évesen ismertem meg a férjem (szülinapom után 1 hónappal), és 33 évesen szültem a fiam (34. szülinapom előtt 3 héttel. :) 5 hónaposan házasodtunk össze. A férjem 16 évvel idősebb nálam.
4/12 anonim válasza:
27 voltam, 30 évesen házasodtunk és 31 évesen jött a gyerek.
Ő 6 évvel időebb nálam.
5/12 anonim válasza:
26 èves voltam, mikor összeismerkedtünk. 29 voltam mikor házasodtunk, majdnem 31, mikor szültem. A fèrjem 28 èves volt, mikor a fiunk született.
6/12 anonim válasza:
27 voltam mikor megismerkedtünk, 28 mikor jött az első baba, 30 amikor jött a második. Most vagyok 31, nyáron lesz az esküvönk. A párom 10 évvel idősebb nálam.
7/12 anonim válasza:
27 évesen ismertem meg, és pár év még eltelt, míg összejöttünk. 33 évesen szültem :) ő két évvel idősebb nálam
8/12 anonim válasza:
30. szülinapomon ismerkedtünk meg, a 34. előtt 2 héttel szültem, és a 36. utàn 2 héttel volt az esküvőnk. A férjem 2.5 évvel ifjabb nàlam.
9/12 anonim válasza:
31 éves voltam, mikor megismerkedtünk, 2 év múlva összeházasodtunk, és 35 éves koromban született az első, 37 éves koromban a második gyerekünk. Tervezett volt mindkettő. Férjem 39 éves volt, mikor az első gyerekunk született.
10/12 anonim válasza:
25 évesen jöttünk össze (egyidősek vagyunk), 28 évesen szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!