Első babás anyukaként kérdezném ha popsitörlés után piros illetve pöttyös a popsija bekenem krémmel elmúlik más is van igy?
Jól értem?
Vettél valami újat, amit nem bír a gyerek bőre és ahelyett hogy visszaváltanál azonnal, gondolkodás nélkül.... azon tanakodsz, hogy csak azért is a szarba csomagolod, legfeljebb többször kened???
Nem feltétlenül a legdrágább a legjobb, de ami allergiát vált ki, az ártól függetlenül kuka (nálunk a drága pampers premium care nem vált be pl).
Azért mert valami drága, még nem biztos hogy jó is.
Ha az a kérdés, hogy nekünk mi vált be, az olcsóbb kategóriában, azt tudom mondani, hogy a gyógyszertári popsikrém (Ung. antiphilogisticum pro infante) Ha jól tudom ez a legolcsobb, ezt használom újszülött kortól és még nem volt piros a feneke.
Popsitörlőböl a rózsaszín Rossmannos. A legtöbb irritáló anyagtól mentes és nem drága kategória.
Te mit használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!