Van olyan popsitörlő kendő amitől nem lesz piros pöttyös a babám feneke. nagyon érzékeny bőrű, mindenre allergiás . Sok törlőkendőt próbáltam már johnson's neogra pampers, sensitive-ek de mindentől piros és pöttyös lesz. Valakinek hasonló tapasztlat?
Kerüld el az összes drága, márkás illatosított kendőt.
A nagyobbik lányommal végigszenvedtük a pelenkás korszakot, mert állandóan piros, kiütéses volt a feneke, semmi nem volt rá jó, csakis a rossmannos fehér extrasensitive popsitörlő. Már a második gyerekemnél kezdetektől fogva csak ezt használom, szerintem a legjobb, árban is nagyon jó.
Igen van olyan popsitörlő. A legolcsóbb popsitörlőt veszem, felvágom a csomagolást, folyó víz alatt kimosom a rengeteg vegyszert és a ruhákkal együtt kimosom mosógépben. Egymásra rendezem és egy erre rendszeresített kis műanyag dobozba langyos vízet teszek és egy törlővel lemosom (kb.10x lehet mosógépben mosni a törlőt). Kb.ugyanaz, mint a vattás megoldás.
Ha elmegyünk itthonról sajnos marad a vegyszeres popsitörlés, de pisinél inkább nem törlöm meg, mert többet ártok vele. Ha a mamáknál van ott is vegyszerezés folyik, utána kb. 2 nap mire rendbe jön a feneke.
Én egyébként mosható pelusozom. Nem lehet, hogy a pelusra érzékeny a baba feneke? Mert nálunk csak akkor piros, ha a mamáknál van, ők eldobható pelust adnak a babámra. Túl gyakran nem viszik el, tehát sokat nem szenvedünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!