Szerintetek el ítélendő ha nem veszek drága termékeket a fiamnak? (pelenka, popsitörlő, fürdető stb. )
Dehogy, ne butáskodj. De nem is értem, miért foglalkozol ilyenekkel, senki mást nem izgat szerintem, és nem nézi, hogy mit használsz a gyerekeddel.
Én pelenkából kénytelen vagyok márkásat venni, mert az vált be, de pl popsitörlőből csak egy fajtát használunk, ami 290 Ft és nem az ára miatt vesszük, hanem mert sokkal-sokkal jobb, mint a többi :)
A te dolgod, hogy mit veszel meg neki.
Én etetés, pelenkázás, testápolás céljából mindig is megvettem a fiamnak a márkás termékeket. Pelenkából is. Nem állunk valami fényesen anyagilag, de úgy gondolom, hogy én jobban megbízok a márkás termékekben, azt gondolom az olcsóbb nem mindig jobb.
Viszont cipőből, ruhában nem voltam és nem is vagyok hajlandó több 10 000 Ft-ot kiadni 1 cipőért vagy melegítőért, amikor úgyis ugyanúgy kiszakad meg úgy is hamar kinövi.
A testápolás, tisztálkodás pedig a bőrt érinti, ami kicsiknél igen érzékeny, ezért szántam ilyen szempontból a márkásabb, ezáltal jobb minőségű termékekre.
De ha nektek beválik az olcsóbb is és te így gondolkodsz, ettől nem leszel rossz anya, vagy ettől ne érezd magad rosszul.
Dehogy, ez butaság.
Én magamnak is ilyet veszek és nem is véletlenül. Menj fel pl. Krémmánia.hu-ra, ott megnézheted az összetevői mondjuk egy Baleás érzékeny bőrre való terméknek meg egy márkásénak.
Meglepi lesz. Sose veszek reklámozott terméket.
Dehogyis! ;)
Mi egy éves kora után a tescós pelust használtuk, addig a pamperst, és nem rosszabb...sőt!
Popsitörlőből sok faját kipróbáltunk (neogranorom, pamers,rossmann, noname, egyedül a mülleres nem vált be nagyon krémes.
Fürdető? mi nagyon sokáig a gyógyszertárit használtuk, felhígítottam vízzel, nagyon szép volt a bőre tőle, és olcsó is, most a gabit használjuk, de hamar elfog és 900ft egy dobozzal.
Szóval nem mindig, mint már írták előttem, a drága a jó, csak át van csomagolva, meg a feliratot kell megfizetni, mint a ruháknál is. Annyira feleslegesnek tartom a pici babáknál a nike cipőt, persze sokan megveszik, mi nem pedig megtehetnénk, ugyanúgy megteszi egy 4000 ft-os cipő is, hiszen alig hordja pár hónapot!
Én nem az árához kötöttem,hanem,hogy mi válik be. Speciel nekünk pelusból tényleg csak a Pampers vált be, hiába próbáltunk mást, a legtöbből kifolyt. De pl. popsitörlőből elég olcsót találtam, ami tök jó! De ilyen volt a bébiétel is. Semmivel nem találtam jobbnak a Hipp-eset, mondjuk egy DM-es sajá tmárkásnál!
Viszont én pl. cipőn nem spóroltam! Tehát első cipőnek sem használtat, sem kínaisat nem vettem volna. Pl. a fiam amikor elkezdett menni nagyon enyhén befelé dőlt a bokája. Olyan cipőt vettem neki, ami rendesen fogja a bokáját, és utána nem is volt gond vele.
De ruhát simán veszek turiban! Volt,hogy két méretet nőtt két hónap alatt, sajnáltam volna a méreg drága ruhákat, amiket lehet,hogy csak egyszer tudtam volna ráadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!