Ha vendégségbe megyek, ahol van egy 7-8 hónapos kismamama, illik babának való kellélkeket vinni ajándékba? Pl. Popsitörlő, fürdető stb. Ti hogy reagálnátok?
Szerintem se vigyél még ilyesmit. Egyrészt azért, mert azt nem neki viszed, hanem a még nem is létező babának. Másrészt pedig, mert ne adj isten valami történik és nem születik meg a baba, akkor ott lesznek ezek a cuccok - senkinek sem kívánom. Meg egyébként is babonából nem biztos, hogy örülnének neki, ha bármi babás cuccuk meglenne mielőtt megszületik.
Harmadik dolog: nem tudod, hogy milyen használnának szívesen - lehet h. még ők sem :).
Le lehet pontozni, de az egyik ismerősömtől kaptam egy nagy csomagot.
Rugi, body, popsitörlő, és egy csomag pelus volt benne.
Én iszonyúan örültem neki, és jól esett ez a gesztus, az meg még inkább, hogy ilyen hasznos dolgokat kaptam.
30 hetes kismama
Amúgy szoktatok ajándékot vinni vendégségbe? ha igen, a kismamának vigyél valami apróságot.
Hogy reagálnék? Pl most volt karácsony. Az én szüleim összedobták a babakocsit, a párom családjától nem kaptunk semmit, azt mondták, majd adnak kölcsön babacuccokat.
A barátaimtól viszont kifejezetten jól esett, hogy nem babaholmikat kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!