Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Közel a 40-hez ti vállalnátok...

Közel a 40-hez ti vállalnátok babát így?

Figyelt kérdés

A törtenetem nagyon tömören annyi, hogy egesz egyszerűen nem talaltam a párom, akivel csaladot alapithattam volna. Bánatomra. Aztán nyaron vmi olyasmi tortent, amire soha az eletben nem szamitottam, hogy ez velem meg fog tortenni. Megismerkedtem egy fekete ferfival. Eleinte csak kalandnak fogtam fel, de mar ott tartunk, hogy napi szinten beszel a csalad meg gyerektemarol. Persze teli vagyok ketseggel. Lehet ez lenne az utolso eselyem bebire.? Ugyanakkor ha belegondolok a jovobe, altalaban megijedek. Egyfelol siman megeshet hogy majd egyedul maradok a gyerkoccel, a nagyobb nehezseg inkabb az lenne, hogy nem egy feher gyerkoccel maradnek kettesben. A magyar tarsadalom meg ugyebar nem igazan a nyitottsagarol hires...

35-40 eves nők, ti mit tennetek ilyen helyzetben??

2018. nov. 30. 23:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
11%
Erdekes, a kerdezonek ha nem tetszik mas velemenye (amit o kerdezett) annak meg sem koszoni a velemeny nyilvanitast es rokton le is pontoz mindenkit. Te magadban eldontotted mit akarsz de azert itt megkerdezed, es ha masnak nem ez a velemenye mar rokton le kell pontozni? Hidd el ok sem mondanak hulyeseget de tul korai meg nemis ismered joforman de mar szulnel neki. Lehet hogy tenyleg csak igy akar bent maradni az Unioba ahogy mas is irta. De te tudod..ja es nyugodtan lelehet pontozni nem fog rosszul esni. :D
2018. dec. 1. 13:30
 22/24 anonim ***** válasza:
18%
Elottem szolonak igaza van!! Nem hiaba nem lett eleted soran gyereked aztan most egy szempillantas alatt valaki akar? Es furcsa hogy pont egy bevandorlo aki par honapja ismer? Kicsit se feltuno. Aztam majd jol kihasznal meg lepattan...ugy van hozzad befele ezt a nepet igazad van
2018. dec. 1. 13:35
 23/24 A kérdező kommentje:
Rajtad kivul senkit nem pontoztam le. Mas is tud pontozni, ez nem csak a kerdezok kivaltsaga.
2018. dec. 1. 15:09
 24/24 anonim ***** válasza:
9%
Tudok rola hogy ok is tudnak pontozni. De akkor nem ertem mi a ge..nek irsz ki egy kerdest ha nem erdekel a velemeny?? Te csak azokat dicsered akik egy velemenyen vannak veled? Azert masztal fel erre az oldalra hogy fenyeztesd magad a nagyon jo velemenyekkel? Hogy egy isten tudja milyen embertol akarsz pulyat? Gyonyoru csalad lesztek mondhatom...de ha man szaporodtok akkor menj innen Magyarorszagrol Honoluluba vagy a f..z tudja hol lakik az a migrans retek.
2018. dec. 1. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!