Vállalnátok úgy babát, hogy közben nagyon függnétek anyailag a párotoktól, pl az ő vállalkozásában dolgoznátok, közös kassza lenne?
Az egyetem első évétől dolgoztam a tanulmányaim mellett. Sosem függtem anyagilag senkitől a családomon kívül. De amint önálló keresettel rendelkeztem, anyukámtól is próbáltam függetlenedni, hogy Neki is könnyebb legyen. Velem nem fordulhatott volna elő olyan helyzet, hogy teljesen a páromtól függjek.
A férjemmel nyilván más a helyzet, közös kasszán vagyunk, maximálisan bízunk egymásban, azonban tisztában vagyunk azzal, hogy bérmelyikünkkel bármi történhet, amikor az egészséges félnek kell a gyerekekrők gondoskodnia, így mindketten stabil állással, jó keresettel rendelkezünk függetlenül egymás munkájától, hogyha beüt a krach, ne érintse mindkettőnk pénzügyi helyzetét.
Nem.
Első gyereknél még nagy lila köd, szilárd hit, hogy mi mindig együtt maradunk. Aztán mikor 2 éves volt, bejelentette, hogy szerelmes lett másba, válni akar. Ha csak rá alapoztam volna, igen nagy bajba kerültünk volna.
Akkor még könnyes szemmel fogadkozott, hogy a kicsivel ugyanúgy fog segíteni, mindent megad neki. Két évvel később jött az új gyerek, és átjelentette magát minimálbérre, a gyerektartást meg lecsökkenttette 20 ezerre.
Pár hónap alatt nagyot tud fordulni veled a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!