Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Átlag havi hány forinttal...

Átlag havi hány forinttal marad kevesebb a családi kasszában, amióta babátok van?

Figyelt kérdés
Tudnátok részletezni,hogy mi kevesebb és mi több azóta?

2013. ápr. 10. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Hú, nehéz kikalkulálni. Baba születése előtt szinte mindent megvettem, bodykból, rugikból is többfélét, több méretben, így gyakorlatilag 8 hónapos koráig semmit nem kellett neki vennem (utólag volt azt hiszem egy bundazsák, de más tényleg nem). Pelenkából is előre felhalmoztam jó sokat (többet akciósan vettem), de kezdő anyukaként rosszul mértem fel a pelenka szükségleteket, így elég hamar ki is fogytunk belőle. Szóval 2. hónaptól kellett venni, bár volt olyan, amit a nagy méret miatt még nem tudtunk felhasználni. Kevés pénz ment el benzinre, mert én pl alig használtam akkoriban az autóm, de sokat elvitt a laktózérzékenység-gyanú végett végzett diétám, tél közepén jó sok zöldség, gyümölcs, saláta. Szerintem olyan 30ezer forint lehetett átlagban a differencia, de ez tényleg úgy, hogy előre megvolt nagyon sok minden, ruhát utólag alig kellett, meg volt amit kaptunk is, pl karácsonyra testvéreméktől. Ja meg nyilván lejött az én fizum, helyette GYED meg a többi, de ezt gondolom nem kell elmondani.
2013. ápr. 10. 10:55
 2/2 anonim ***** válasza:

a rezsi maradt,az nem lett több

havi 10.000 babakötvény

havi 10-12.000 ovi,korábban bölcsi

kajára több megy el,de nem a főtt kajára,mert az elenyésző,amit eszik belőle,hanem a többi.napi tej,hozzá minimax szívószál minden reggelre egy darab.ovi után még éhes,lecsúszik 1-2 kismackó,vagy tejszelet vagy rudi,egyéb nasik,gyümilé ez-az

a gyógyszer nagyon sok egy közösségbe járó gyereknél,vitaminok

évszakváltáskor a ruha,cipő egy vagyon,meg közben ha kinövi.én most vettem neki tavaszi cipőt,8 ezer volt,az összes melegítő naciját kinőtte,rövid ujjú pólók,rövidnacik,atléták,most rendeltem a scamptől 26.000 volt.még kell neki két szandi,az lesz még 10.000

szóval a ruha rengeteg

eddig sokat örököltünk a Keresztfiamtól,fél évvel idősebb a fiamnál,de most már egy méretet hordanak,így mindent meg kell venni.szoktam használtat is venni,de ezeket a scamp rucikat jó áron el tudom adni,ha kinőtte,mert jó minőségűek,a használtért meg filléreket kapok,és nem is könnyű eladni

amíg baba volt,addig pelenka,popsitörlő,1-2,5 éves koráig tejital,na az egy vagyon volt

ja és a játékok,könyvek,fizetős gyerekprogramok

úgyhogy nem kevésbe van egy ygerek,és nekünk csak egy van,és nem is lesz több

2013. ápr. 10. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!