Átlag havi hány forinttal marad kevesebb a családi kasszában, amióta babátok van?
a rezsi maradt,az nem lett több
havi 10.000 babakötvény
havi 10-12.000 ovi,korábban bölcsi
kajára több megy el,de nem a főtt kajára,mert az elenyésző,amit eszik belőle,hanem a többi.napi tej,hozzá minimax szívószál minden reggelre egy darab.ovi után még éhes,lecsúszik 1-2 kismackó,vagy tejszelet vagy rudi,egyéb nasik,gyümilé ez-az
a gyógyszer nagyon sok egy közösségbe járó gyereknél,vitaminok
évszakváltáskor a ruha,cipő egy vagyon,meg közben ha kinövi.én most vettem neki tavaszi cipőt,8 ezer volt,az összes melegítő naciját kinőtte,rövid ujjú pólók,rövidnacik,atléták,most rendeltem a scamptől 26.000 volt.még kell neki két szandi,az lesz még 10.000
szóval a ruha rengeteg
eddig sokat örököltünk a Keresztfiamtól,fél évvel idősebb a fiamnál,de most már egy méretet hordanak,így mindent meg kell venni.szoktam használtat is venni,de ezeket a scamp rucikat jó áron el tudom adni,ha kinőtte,mert jó minőségűek,a használtért meg filléreket kapok,és nem is könnyű eladni
amíg baba volt,addig pelenka,popsitörlő,1-2,5 éves koráig tejital,na az egy vagyon volt
ja és a játékok,könyvek,fizetős gyerekprogramok
úgyhogy nem kevésbe van egy ygerek,és nekünk csak egy van,és nem is lesz több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!