Mit tud kezdeni egy 13 éves lány havi 20 ezer forinttal?!
Figyelt kérdés
Mit tud kezdeni egy 13 éves lány havi 20 ezer forinttal úgy,hogy minden héten kap új ruhákat,cipőket,ékszereket,heti rendszerességgel ebédel a barátnőivel étterembe,szinte naponta megy sütizni/fagyizni velük(és ezt a szülei fizetik,szóval azt a pénzt nem erre költi)?!
Nem érte,mit tud vele kezdeni?
2011. jún. 30. 17:59
1/22 A kérdező kommentje:
értem*
2011. jún. 30. 17:59
2/22 anonim válasza:
Ha van egy kis esze, elteszi kamatozni. En ezt tennem vele. Baar... A szöveg alapjan az a benyomasom, hogy el van kenyeztetve. Akkor nem biztos, hogy okosan banik vele.
3/22 anonim válasza:
party,műköröm,cigi vagy ilyesmi...nem tudom én sosem kaptam ennyi pénzt és nem is kellene.
18L
4/22 anonim válasza:
Beteszi a bankba, hogy mire egyetemre megy egy csinos kis összeg összegyűljön :D
5/22 A kérdező kommentje:
Hát én nem nézek ki annyit abból a lányból,hogy bankba tegye...Nem azt mondom,hogy h'lye,csak...szőke(nem a szőkéket akarom bántani,de Ő tipikusan olyan lány,akire rámondják,hogy szőke)
2011. jún. 30. 19:47
6/22 anonim válasza:
Én félretenném a nyelvvizsgára, mert nem 2 forint.
7/22 anonim válasza:
Én elVOLTozom a szülinapi 20.000Ftomat:D
8/22 anonim válasza:
Megy belőle szórakozni, megtartja vagy odaadja rászorulóknak vagy vesz egy Wii-t vagy valami hasonló cuccot (billiárd, flipper)
9/22 anonim válasza:
mégtöbb ruha, smink, mozi azon kívül amit ingyen is megkaphatna..tulajdonképpen mindent megkap, és akkor néha megveheti magának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!