Közel a 40-hez ti vállalnátok babát így?
A törtenetem nagyon tömören annyi, hogy egesz egyszerűen nem talaltam a párom, akivel csaladot alapithattam volna. Bánatomra. Aztán nyaron vmi olyasmi tortent, amire soha az eletben nem szamitottam, hogy ez velem meg fog tortenni. Megismerkedtem egy fekete ferfival. Eleinte csak kalandnak fogtam fel, de mar ott tartunk, hogy napi szinten beszel a csalad meg gyerektemarol. Persze teli vagyok ketseggel. Lehet ez lenne az utolso eselyem bebire.? Ugyanakkor ha belegondolok a jovobe, altalaban megijedek. Egyfelol siman megeshet hogy majd egyedul maradok a gyerkoccel, a nagyobb nehezseg inkabb az lenne, hogy nem egy feher gyerkoccel maradnek kettesben. A magyar tarsadalom meg ugyebar nem igazan a nyitottsagarol hires...
35-40 eves nők, ti mit tennetek ilyen helyzetben??
Normális vagy?
NEM!
És ha annyira akarnád, akkor te sem kérdeznéd meg itt!
Például ha lelép a csokikandúr, egyedül anyagilag fel tudod nevelni? És utána ki fog veled szóba állni?
Jaj első, azért lehettél volna finomabb. (A csokikandúron jót röhögtem!:D)
Kérdező itt nem is a bőrszín a lényeg, hanem hogy mennyire ismerted meg ezt a férfit? Te mit gondolsz, jó apa lehetne belőle? Ha te mondjuk 40 évesen szülsz, mérlegeled-e hogy majdnem 60 leszel a gyermek ballagásánál? Nem érzed hogy meg kellene házasodni gyermekvállalás előtt- akárcsak azért hogy megerősítést kapj a férfi szándékai felől? Ha esetleg elhagy később, tudod anyagi szempontból is vállalni akár egyedül, vagy lesz segítséged? Ezeket a kérdéseket nem ártana letisztáznod magadban mindenek előtt.
Anyagiakkal nincs gond, sajat lakas, stb. Most oszinten szerinted mennyit varok tole anyagilag..?
Hazasodni egyaltalan nem akarnek vele, dehogy.
Ugyanakkor olyat sose tennek, hogy a gyermekem apja egy kémcső legyen. Szamomra ez kevesbe elfogadhato, mint egy szinesbőrű ferfi.
Abban biztos vagyok szinte, hogy a gyerek eletebol sose akarna teljesen eltűnni. A mar meglevo gyerekét is imadja.
Igen. Vhogy igy gondolom en is, ahogy te irod 9-es. Hat meg tiprodom rajta kicsit..
Elozonek meg.. Mivel tuntetem fel jobb szinben? Azzal hogy sose mennek hozza? Vagy hogy anyagilag nem sokat varok tole? Erdekes a szovegertelmezesed.
De hogy akkor megint megvedjem :) igen van egy egesz gyermeke 35 evesen, nem hinnem ez akkora kunszt, inkabb az a fura, hogy nekem nincs ennyi idosen. Sztem. :)
Igazabol csak kivancsi voltam hanyan vallalnak be a helyemben, de akkor ugy latom hogy nem sokan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!