Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Közel a 40-hez ti vállalnátok...

Közel a 40-hez ti vállalnátok babát így?

Figyelt kérdés

A törtenetem nagyon tömören annyi, hogy egesz egyszerűen nem talaltam a párom, akivel csaladot alapithattam volna. Bánatomra. Aztán nyaron vmi olyasmi tortent, amire soha az eletben nem szamitottam, hogy ez velem meg fog tortenni. Megismerkedtem egy fekete ferfival. Eleinte csak kalandnak fogtam fel, de mar ott tartunk, hogy napi szinten beszel a csalad meg gyerektemarol. Persze teli vagyok ketseggel. Lehet ez lenne az utolso eselyem bebire.? Ugyanakkor ha belegondolok a jovobe, altalaban megijedek. Egyfelol siman megeshet hogy majd egyedul maradok a gyerkoccel, a nagyobb nehezseg inkabb az lenne, hogy nem egy feher gyerkoccel maradnek kettesben. A magyar tarsadalom meg ugyebar nem igazan a nyitottsagarol hires...

35-40 eves nők, ti mit tennetek ilyen helyzetben??

2018. nov. 30. 23:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy így nem vállalnám. De van egy nagylányom, tervezett gyerek volt, és 4 éves volt, mikor az apukája kilépett az életünkből, szinte teljesen. Soha, egy pillanatra sem bántam meg, hogy megszületett. Később újra férjhez mentem, közöset már nem vállaltunk, úgyhogy örülök, hogy van egy gyerekem.
2018. dec. 1. 00:58
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

Az első hozzászóló vázolta a magyarországi helyzetet, ha félvér gyereket szülsz. Szánalmas, hogy még mindig itt tartunk. Na mindegy.

Kérdező , én vállalnám a helyedben, én is egyedül nevelem a fiam az elejétől valószínű volt , hogy egyedül is fogom , nem bántam meg és én is 35 voltsm amikor született. Ha Akarsz gyereket , valószínű ez az utolsó lehetőséged.

2018. dec. 1. 01:12
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
36 vagy! Nem pedig közel a 40-hez. Hol van az még? Éljetek együtt 1-2 évet, kiismered, ekkor még azért belefér, ha nagyon vágysz rá.
2018. dec. 1. 03:45
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Igy nem...nem csak azért akar gyerket,mert akkor annak jogán maradhatna tartósan az országban vagy az Unióban?
2018. dec. 1. 06:09
 15/24 anonim ***** válasza:
28%
Kortól és bőrszíntől függetlenül en ugy vallalok/vallalnék gyereket, hogy benne van a pakliban, hogy egyedul kell felnevelnem. Szóval ha ÉN vágyom egy gyerekre akkor simán. Az meg hogy nem lesz 100%ban fehér nem hiszem hogy probléma lenne. A gyerekek ott szurnak a masikba ahol akarnak es tudnak. Biztos lesznek nehezségek de egy szemüveges/kövér/csunyácska/tök atlagos gyereket is pont annyi eséllyel bánthat a társadalom mint egy akármilyen bőrszínűt. Van aki meg van veszve érte, hogy ilyen gyermeke lehessen. Szoval csak rajtad áll. En max attol félnek hogy mivel nem magyar, nehogy kivigye külföldre ha balhé lesz köztetek. Bar nem tudom mennyire jogos ez a félelmem
2018. dec. 1. 07:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Én nem.
2018. dec. 1. 08:07
 17/24 anonim ***** válasza:
40%

Ha igazán vágynál babára, akkor nem lenne kérdés, vállanád azzal együtt is, hogy esetleg egyedül maradsz. Én közel a 40-hez mindenképpen.

Az, hogy apuka fekete, kit érdekel? Eddig akárhány félvérrel találkoztam (legyen az felnőtt, gyerekkori barátnőm, neki a gyermekei), mindegyik annyira szép és különleges volt!

2018. dec. 1. 08:11
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
Miért ne? A kávé babák gyönyörűek. És én még sose hallottam, hogy bárkit kiközösítettek volna emiatt. Inkább menő, ha valaki más. Nálunk is volt félnéger, kínai, fél orosz a suliban és semmi gondjuk nem volt. Hajrá! :)
2018. dec. 1. 08:20
 19/24 A kérdező kommentje:

Koszonom a legutobbi kommenteket, nagyon kedvesek. :)

Oke, nem vagyok meg 40, egesz pontosan 36,5 de miota betoltottem a 30-at azt tapasztalom, hogy nagyon gyorsan szaladnak az evek.

A mar mwglevo kislany valoban gyonyoru es bajos, en is arra szoktam gondolni, hogy őt el tudnam kepzelni magamnak :)

Aki a papirokat, tartozkodast emlitette, igen valoban var a magyar utlevelre, de ezt x ev itt tartozkodashoz kotik, plusz, hogy van egy magyar allampolgarsagu gyermek, egy ujabb gyerek ilyen szempontbol nem relevans, nem viszi elorebb az ugyet.

2018. dec. 1. 08:48
 20/24 anonim ***** válasza:
45%
Várnék vele egy évet kb. Ha jók az anyagi körülményeid, értsd el tudsz tartani esetlegesen egy gyereket, akkor a helyedben biztosan bevállalnám. Főleg ha szeretitek egymást.
2018. dec. 1. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!