Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy nyerjem vissza az életked...

Hogy nyerjem vissza az életkedvemet az ikreim mellett? A

Figyelt kérdés
4,5hónapos két iker fiam van és néha ugy érzem h elegem van az életböl,váltásra alszanak esznek nincs egy nyugodt percem sem. Néha ugy érzem hogy elfogyott minden türelmem. Nem szép tudom h igy gondolom nlha,szeretem őket persze ez nem kérdés,csak nagyon fáradt vagyok már. Mikor érkezik el az az idő amikor már fellélegezhetek és már könnyebb lesz velük...?
2018. nov. 27. 10:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
56%

Ó de édes :) Megjelensz itt egy 48-as hsz szintű fröcsögéssel majd kihozod belőle azt, hogy más a hisztis mert vitázni kezd veled rajta. Nem, nem csak az "ivadék" szón akadtam fenn, az egész stíluson, kb mindn 2. mondaton, de igen hagyjuk. Neked ez magas, észre sem veszed a bunkóságodat.

Lehet velem beszélni, akkor, ha értelmesnek találom a vitapartnerem. Bocs, te nem vagy az. Azt meg teljesen lelkakilom te mit hiszel rólam vagy mit nem.

Máskor talán emberi stílusban nyilvánulj meg, és nem kell kapkodni a fejed, hogyan mosdasd ki magad hogy jajj de én csak beszélgetni akartam...brüühühüh....Közben meg gyakorló édesanyákat köpsz le hogy mit képzel magáról amiért kimerült. Mert neki "szaporodási mániája van".

A stílus maga az ember.

2018. nov. 30. 17:59
 62/63 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd inkább. Egyszerűen egy végtelenül buta, ostoba és rosszindulatú ember, mert bár rühelli a gyerekeket (őt bezzeg felnevelte az anyja, ezzel neki semmi baja, hogy ő maga is ivadék és volt büdös kis taknyos, de hát ez fel merült a csökött agyában), de mégis pont itt olvas és ír, aminek a központi témája a gyerek. Ritka szánalmas egy féreg.
2018. nov. 30. 18:16
 63/63 anonim ***** válasza:
56%
Igen, látom, és tudom. De bosszantó, hogy vannak olyan emberek akik alja stílusban nyomatják, itélkeznek, olyanba ugatnak amihez közük nincs a gyakorlatban, de még nekik áll feljebb. Mert annyi vér nincs a pucájában, hogy felvállaja azt írta amit, úgy ahogy. Nem, a másik a hülye, meg a "hisztis".
2018. nov. 30. 18:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!