Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy nyerjem vissza az életked...

Hogy nyerjem vissza az életkedvemet az ikreim mellett? A

Figyelt kérdés
4,5hónapos két iker fiam van és néha ugy érzem h elegem van az életböl,váltásra alszanak esznek nincs egy nyugodt percem sem. Néha ugy érzem hogy elfogyott minden türelmem. Nem szép tudom h igy gondolom nlha,szeretem őket persze ez nem kérdés,csak nagyon fáradt vagyok már. Mikor érkezik el az az idő amikor már fellélegezhetek és már könnyebb lesz velük...?
2018. nov. 27. 10:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
80%
És ne bízz benne hogy később törődni fog a gyerekekkel. És nem, nem csak játszania kéne velük, nem mindig a dolgok könnyebb végét megfogni, a gondokat meg az asszonyra terhelni.
2018. nov. 27. 11:24
 12/63 anonim ***** válasza:
83%

Nekem egy éves ikreim vannak, de nekem apuka segít. Így is nehéz sokszor. Bekem is voltak rossz időszakaim ami teljesen érthető. Már csak kicsit kel kibírnod, az én tapasztalataim szerint 1-2 hónap és könnyebb lesz. Ha elkezdenek kúszni, jobban érdeklik majd őket a játékok, és több időt ellesznek magukban. Hidd el nekem, tudom miről beszélsz. Még egy kis kitartás!

Igaza van a többieknek, az apjukra kell hagyni néha 1-2 órát. Nem csak a te gyermekeid.

Nem tudom van-e Adamo hintátok, nekem rengeteget segített. Később, amikor már másznak ketten kétfele, akkor a babakarám jó szolgálatot tett. Biztonsággal el tudsz menni WC-re például. És akkor már egymással is eljátszanak.

A mostani helyzetedre pedig már csak annyit mondanék, hogy nagyon jól helytállsz, és nem vagy egyedül. Én is ilyeneket éreztem rengetegszer. Hogy nem bírom, elveszek, meghaladja minden erőm ez az egész. Aztán rájöttem, hogy millióan végig csinálták már. Nem csaknkettes, hanem hármas, négyes ikrekkel is. És amikor úgy érzed nincs több türelmed, gondolj arra, hogy nemsokára abbahagyják a sírásty nem fog órákig tartani. Gondolj arra hogy este mikor elalszanak, te is pihenni fogsz, és másnap újult erővel vágsz neki. Nem utolsó sorban pedig szuper anya vagy! Hidd el, MINDENKI fáradt, mindenki le szokott merülni, ez mind normális amiket érzel. De még egy kis idő és sokkal jobb lesz!

Kitartást! :)

2018. nov. 27. 11:24
 13/63 anonim ***** válasza:
77%

férjednek passzold le szombat reggel, menj el sétálni/masszázsra/moziba stb.

Olyan nincs, hogy nem tud vele mit kezdeni, nem is kell még velük sok mindent kezdeni. Ő is vállalta, nem? Te úgy születtél, hogy tudtál mindent?

2018. nov. 27. 11:29
 14/63 anonim ***** válasza:
66%
Minden ikres ismerősömnek volt fizetett segítsége, minimum addig, amíg nem jártak oviba a gyerekek.
2018. nov. 27. 11:29
 15/63 anonim ***** válasza:
67%

Ikres ismerőseim azt mondták, kétéves kor után lett jobb és könnyebb velük.

(Rokonságomban is van ikerpár, ott a fiatalasszony kiutálta mindkét nagyit, úgyhogy szív rendesen a kicsikkel.)

2018. nov. 27. 11:40
 16/63 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a legkisebb most két éves és már fantasztikus a vele töltött idő, de már egy évesen is könnyebb velük. Amúgy én annyira be voltam már kattanva az otthonlét miatt (több gyerek van nálunk is), hogy amint tudtam bölcsibe irattam a kicsit és mentem vissza dolgozni. 15 hónapos kora óta bölcsis, rajongva jár be, én nyugodtabb vagyok, pénzt is keresek, nekünk ez vált be, mert semmi segítségem nem volt nekem sem. Bár apa nálunk nem ilyen.
2018. nov. 27. 11:44
 17/63 anonim ***** válasza:
47%

Akik 0-ra pontoztak, leírnák azt is mi volt a válaszomba ami alapján lepontoztatok? Le merem fogadni hogy a lepontozó egyikének sincsenek ikrei (vagy egyáltalán két kicsi gyerekük), másképp felpontozta volna a válaszom. Fingotok nincs arról milyen. Főleg nem arról hogy vajon a kérdezőnek mennyire volt hasznos amit írtam neki.

Komolyan mondom, próbáljon a tököm segíteni vagy lelket önteni egy másik embertársába. Ez legyen a legnagyobb örömötök hogy piros kezeket nyomtok barmok.

2018. nov. 27. 11:44
 18/63 anonim ***** válasza:
9%
Legközelebb nem fogsz szülni, és remélhetőleg másokat is elijesztesz a szüléstől.
2018. nov. 27. 12:03
 19/63 anonim ***** válasza:
75%
Tudta hogy kit választ? a legtöbb pasas akkor mutatja ki a a foga fehérjét ha a kényelme veszélybe kerül a gyerekek miatt.
2018. nov. 27. 12:07
 20/63 anonim ***** válasza:
6%
Én meg dolgozok, hol rohanok mint az őrült, hol pedig a házat takarítom, mosok-főzök. Ilyen az élet, ezt vállaltam, ha nem tetszik majd felmondok. Ez mondjuk egy kicsit nehezebb mint otthon ülni.
2018. nov. 27. 12:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!