Hogy nyerjem vissza az életkedvemet az ikreim mellett? A
Mert unalmas az élete, és jó érzés másokba belerúgni, meg kárörvendeni.
kíváncsi lennék hol folyik a csapból is "mindenhol" a családosok baja?
Mikor ül a bárban, színházban, sétál a kutyafuttatóban, múzeumban odamegy hozzá egy ismeretlen nő a fél éves gyerekével sírni, hogy mennyi baja van? Biztos, majd el is hiszem.
46.
Csak nézz meg 1-2 híradót és màris ràjössz honnan folyik....
Az ember csak tàjékozódni szeretne mi a helyzet a vilàgban , de mik a hírek és milyen formàban?
Az Anyàt kivasalta az autó , az anya kétségbeesve kunyeràl adomànyért mert gyereket összedugni tudott de önerőből eltartani màr nem, brühühű nincs fűtès, a gyereknek hús kéne, ruha kéne, de nem telik rà stbstb ott vannak a hírekben tarhàlni, az x gyerekes anyukàt megalàztàk x nyilvànos helyen mert elővette a csöcsét hogy szoptassa a kölyköt mert ezt NEM képes màsképp megoldani, elvonulni, letakarni, csakis igénytelen primitív módon mutogatva magàt egy étterem, utca, strand stb közepén. hogy az embernek az étvàgya is elmenjen ... Ès még neki àll feljebb ha ràszólnak. Az anya így az apa úgy, ez van vele, az van vele, még egy nyamvadt gyilkos esetében is ki kell emelni hogy ivadékai vannak és szaporodott. Hurrà. Fàrasztó màr ez a sok szülesztőkampàny, meg az, hogy akinek purdéja van az szentnek van beàllítva és az igazi mamaszauruszok azt gondoljàk hogy soha senki nem lehet fàradt csak ha kölke van, nem lehet problémàja mert majd megtudja mi az ha gyereke lesz, és még sorolhatnàm milyen elképesztően arcàtlan dumàkkal talàlkozram. Arról nem is beszélve, hogy még a munkahelyeken is képesek pàran bevetni a gyerek kàtyàt. Beteg, nem tud dolgozni, hàt ki dolgozik helyette is? Előbb megy el mert csalàdja van, a szabadsàgnàl előbbre veszik, rahedli tàmogatàst kapnak, míg akinek nincs gyereke, nem tud vagy nem akar az büntetve van mert nem vàllal. Satöbbi.
Vannak normàlis gyerekesek egyébként de nem sok. A legtöbb nő a gyerekkel kinyomja az anyàt is, màrtírkodik, piedesztàra emeli magàt, meg sajnos a tàrsadalom egy része is. Holott egy gyerekes ember Semmivel sem értékesebb mint egy màsik ember akinek nincs. A gyerekmentes embereknek sokszor ezekkel van baja, meg azzal hogy sokan nem nevelik meg a csemetéiket, és azzal, hogy túl van értékelve az egész szaporodàsi mània egy amúgy is túlnépesedett bolygón.
75%-os édi hogy a csökött kis agyacskáddal komolyan azt hiszed néhányan csak azért szülnek mert most ez a kampány folyik a kormánytól. Nem tudom feltűnt-e de a fidesz előtt is szültek a nők.
Amúgy igazad van, mennyivel jobb lenne ha a magadfajta mocskos szájú, agresszív prolikról szólnának a hírek.
Felrúgtátok a nőt a babakocsival, megütöttél egy gyereket a játszón. Ilyenekre vagy kíváncsi, mi?
A gyerekes is olyan ember mint a nem gyerekes mondod te de kikéred magadnak, hogy a hírekben meg van említve egy gyerek, kikéred magadnak hogy van olyan hogy család.
Magyarázhatod itt a bizonyítványodat, minden sorból lejön hogy egy frusztrált nyomorultéletű vagy, amit valamiért a családokra vetítesz ki. Gondolom neked nincs ki csináljon, vagy te nem tudsz kinek gyereket csinálni, aztán ott szűkölsz a TV előtt, mert láttál benne egy családod.
Igaza van az utolsónak egy elmebeteg vagy.
Érdekes én nem látom azt, hogy mindenhonnan a család csöpögne, nem látom azt hogy a hírekben nem lehet másról olvasni, hallani hogy "szülés, és anya-apa" de talán azért mert nem arra van kiélezve az egész életem. Ha én is ilyen nyomoronc lennénk aki egész nap azon kattog hogy valaki a környezetemben szült, akkor biztos én is csak ezt látnám a világból, de hála a magasságos égnek én nem vagyok ilyen selejtes mint te.
Mondjuk segítene rajtad, ha esetleg elkotródnál egy gyerekes fórumról, ahol minő meglepő gyerekes témákról lehet olvasni, nem pedig a globális felmelegedésről :D :D :D Te rendkívül ostoba, te. Végülis milliószám érhető e a neten különféle oldal ahol szó nincs a gyerekekről, családokról, de neked mit ad isten pont ide kell jönnöd és kikéri magadnak hogy a családról van szó. :D
Idióta.
Az meg lehet hogy te édes anyukád téged "összedugott" meg többi "ivadékát, purdéját" is, de ne beszélj már többes számban te ócska proli.
Előbb fejezd be a 6 elemit, aztán majd akkor próbálj meg vitázni, meg érvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!