Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy nyerjem vissza az életked...

Hogy nyerjem vissza az életkedvemet az ikreim mellett? A

Figyelt kérdés
4,5hónapos két iker fiam van és néha ugy érzem h elegem van az életböl,váltásra alszanak esznek nincs egy nyugodt percem sem. Néha ugy érzem hogy elfogyott minden türelmem. Nem szép tudom h igy gondolom nlha,szeretem őket persze ez nem kérdés,csak nagyon fáradt vagyok már. Mikor érkezik el az az idő amikor már fellélegezhetek és már könnyebb lesz velük...?
2018. nov. 27. 10:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
87%
"otthon ülni" Ekkora baromságot is csak az mondhat aki nem nevel gyereket, vagy az asszonyra tol mindent.
2018. nov. 27. 12:14
 22/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat annak aki kedvesen tudott írni. És igenis sokat segített az ikres anyuka válasza is. Aki szerint meg az anyukák csak otthon meresztika feneküket valoszinü nég nem anyukák. Elhiheted aki ezt irta h könnyebb munkaheéyen dolgozni és nem otthon "mereszteni"a feneked.... Kívánom h hasznéld ki minden percét és a lehetö legnehezebb természetü gyereket kapd h biztos megértsed amiröl itt sokan tudnak h milyen is. És majd vissza gondolsz arra amit irtál..... Semmi köze ennek ahhoz h kinek szültem és miért ,soha nem adnám.oda a gyerekeimet semkiért és semmiért,csupán vannak percek amik nehezek és faradt az ember...
2018. nov. 27. 12:21
 23/63 anonim ***** válasza:
96%
Itt azon kéne változtatni, hogy a férjed nem "segít". Amúgy nem is segítenie kéne, hisz az ő gyerekei is. Neki kéne azt mondani, hogy "szívem, itt a szombat, menj el valahova, 6-ig haza se gyere, csók"
2018. nov. 27. 12:29
 24/63 A kérdező kommentje:
Így is fogok tenni,tessék most a tieid😊😊
2018. nov. 27. 12:44
 25/63 anonim ***** válasza:
54%

Hihetetlen már megint a sok kárörvendő gyerekmentes ember itt.

Nektek amúgy nincs jobb dolgotok mint itt vigyorogni? El nem hiszem, hogy lelkiekben rendben vagytok. A kérdező még lehet, pár év múlva könnyebb lesz a gyerekekkel is, ti meg maradtok azok amik vagytok.

Majd írhattok ide 60 évesen is hogy de jó nincs gyerekem, ha már egyéb öröm nem jut az életben.

2018. nov. 27. 13:13
 26/63 anonim ***** válasza:
91%

4 hónaposak az ikerlányaim, tudom mit élsz meg. Nekem szerencsém van, esténként a férjem szórakoztatja őket fél órát, amíg fürdök, de ez nekem minden este egy kis kikapcsolódás. Mellettük van egy 5 évesem is, néha elmegyek vele vásárolgatni, addig apa van a csajokkal, persze főleg alvás időre igyekszem tervezni :)

muszáj kicsit kiszakadnod, különben nem lesz jó vége, a fiúknak egy vidám anyuci kell, mert átveszik a feszültségedet és horrorisztikus napjaitok lesznek.

2018. nov. 27. 13:38
 27/63 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem, hogy apuka nem foglalkozik velük.

Nálunk ugyanolyan fáradt ő is, mint én. Ma is felkelt velem éjszaka és akkor feküdt le, mikor én pedig hajnalban ment dolgozni..

Nem tudom, mit tehetnél. Nekünk az segített, hogy hirtelen nagyszülők mondták, kell az unoka és elvitték Mikulásvonatra.

Én meg a párom pedig itthon maradtunk, mert ők is alig kaptak már jegyet. Pihentünk, a végén már nem tudtunk mit kezdeni magunkkal és azt kérdeztük, hogy gyerek előtt mit csináltunk a pihenőnapokon? :D

Szóval, ha van nagyszülő, akkor egy-két órára vagy akár egy fél napra is elviheti őket már, ha nem szoptatsz. Nem szégyen a nagyszülői segítség, nem lepasszolás :) A kapcsolatotoknak is jó. Kérdezd meg anyukádat, tud-e segíteni egy napra! Sokkal jobb lesz :)

2018. nov. 27. 15:37
 28/63 A kérdező kommentje:
Épp haza ért a férjem munkából és.megkértem haddmennyek.már el a boltba egyedül,mondta h nyugodtan majd ö megoldja ls igy is volt,ln meg bár félórát elvoltam. Nem úgy értettem h abszolút nem segít segít ö csak legyek én is ott.amugy nem rossz babák csak most rájuk jött h vegyem fel őket azt meg ugye egyszerre még nem tudom. Majd szép lassan kialakul. Mindenesetre ez a fél óra jót tett.
2018. nov. 27. 15:56
 29/63 anonim ***** válasza:
4%

Igaza van néhány válaszolónak. A gyerekvállalás a te döntésed volt, nélküled nem születtek volna meg, te vállaltad, akkor tedd a dolgod. Miért panaszkodsz tettek helyett? Mit hittél milyen lesz? Jah, nem, nem rózsaszín cukormáz, mint ahogy a kormány próbálja beállítani. Tessék itt van az életre szóló "kaland". De ezt értelmes ember aki nem puszta ösztönlény, tudja mi jár ezzel, ezért meggondolja.

Több ismerősömnek vannak ikrei, érdekes mód nem mindegyik rinyál mennyire nehéz, teszik a dolgukat mert ők vállalták és rákészültek, hogy a gyerek ezzel jár, a párjuk is teszi a dolgát (normális párt választottak maguknak), van fizetett segítségük, mikor ráérnek a nagyszülők is besegítenek. De most komolyan. Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy szülj. Ezáltal mártírkodni se kell milyen nehéz.

Elárulom, nem lesz könnyebb. Legalább 18 év, vagy amíg tanul. Minden kornak megvannak a maga nehézségei, és stresszforrásai ha gyereket vállalsz.

Amúgy meg rém egyszerű, kérj segítséget. Nem ördögtől való dolog. A gyerekeknek van apja is nem? Akkor hajrá. Ha megcsinálni meg tudta őket akkor vigyázzon is rájuk, gondoskodjon róluk amíg te kicsit fellélegzel, pihensz. Fogadjatok bébiszittert, vagy ha van olyan rokon aki már nem dolgozik és szívesen segít, különben be fogsz kattanni és meg fogsz keseredni!!!

2018. nov. 27. 18:01
 30/63 anonim ***** válasza:
91%

A szomszedomban vannak ikrek. Az anyuka 5 év alatt sem tudott magához térni. Igaz, hogy kegyetlenül rosszak és el vannak kapatva.

2 gyerekes anyuka

2018. nov. 27. 22:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!