Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy nyerjem vissza az életked...

Hogy nyerjem vissza az életkedvemet az ikreim mellett? A

Figyelt kérdés
4,5hónapos két iker fiam van és néha ugy érzem h elegem van az életböl,váltásra alszanak esznek nincs egy nyugodt percem sem. Néha ugy érzem hogy elfogyott minden türelmem. Nem szép tudom h igy gondolom nlha,szeretem őket persze ez nem kérdés,csak nagyon fáradt vagyok már. Mikor érkezik el az az idő amikor már fellélegezhetek és már könnyebb lesz velük...?
2018. nov. 27. 10:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
30%

Èrvek helyett csak személyeskedni tudnak. IQ kérdése.:)

A figyelemnek nem kell kiélezettnek lennie, pusztàn csak nem süket és vak az ember màris meghallja mi a helyzet a gyerekesek körül.

Legegyszerűbb példa: hírek- autóbaleset amiben màr szült nő az àldozat. Még véletlen se nőnek nevezik, hanem ki kell emelni hogy anya és gyerekei vannak (hatâsvadàszat), pedig a hír szempontjàból teljesen irrelevàns hogy egy balesetet szenvedett nő szapododott e vagy sem. Teljesen felesleges infó . Hasonlókkal meg tele a padlàs.

Amúgy az ilyen màrtírmammerek úgyis csak panaszkodni tudnak milyen nehéz pedig ők vàllaltàk. Ahogy az életképtelen palijukat is aki alig csinàl valamit.

2018. nov. 29. 22:00
 52/63 anonim ***** válasza:
16%
Névtelenül panaszkodnak a gyerekeikre, a facebookon meg megy a képmutatàs anyànakalegobblenniavilàgon , napi 15 ugyanolyan fotó, likevadàszat, cukiskodàs, műidill, több ilyet ismerek.
2018. nov. 29. 22:09
 53/63 anonim ***** válasza:
50%

Édes Istenem :D Lehetnél még ennél is szánalmasabb? ÚJ kamu felhasználót hozol létre hogy magadat megvédd? Ez most komoly? Eddig is szánalmasnak tartottalak, most meg már pláne. Ahogy látom még a másik 70 akárhány százalékos felhasználó is te vagy :D

Nem tudom feltűnt-e bogaram, ezt a stílust TE kezdted el. A "gyerek összdugásával" "ivadékkal" "láb széttevéssel" meg az összes többivel ami a suttyó proli kis szádon kicsuszant. Miért is vagy felháborodva ha valaki így válaszol vissza? Hm? Elvégre neked csak ez a nyelvezet otthonos. Nem? Kulturált kommunikációt hírből sem ismered.

Nekem egy ilyen ember ne magyarázzon érvekről, IQ-ról meg személyeskedésről, aki képtelen egy kommentet kárörvendés, fröcsögés gyűlölködés nélkül leírni.

Mit keresel egyáltalán itt? Ez egy gyerekvállalásról szóló fórum.

Érdekelne amúgy hogy te az élet egyéb területén is ekkora életképtelen hülye vagy?

Bezabálod gondolom az ételt amit utálsz majd sírsz, hogy hogy lehet ilyet főzni.

Megveszed a ruhát ami rosszul áll majd reklamálsz hogy lehet ilyet gyártani?

Megnézed a kaszabolós horrorfilmet gyomorforogva majd csapkodsz hogy miért nem lehetett vígjátékot adni.

Tudod egy bizonyos értelmiszint felett az ember képes elkülöníteni a számára érdekes és érdektelen dolgokat, és nem megy oda, figyel arra ami az utóbbi csoportba tartozik.

Továbbá képes felfogni hogy nem minden körülötte forog és a világban vannak olyan dolgok amik számára nem fontosak, de ettől függetlenül mocskolódás nélkül képes ezekkel együtt élni. Sajnálom, hogy erre az értelmi szintre még nem értél fel.

Nem, a hírekben még mindig nem csak gyerekekről van szó :D De te egy nyomorultéletű vagy aki mindenben csak "azt " látja. Egyéni szoc problem. Amúgy ajánlom menj fel egy akármilyen online hírujságra ott fülekre vannak szedve a témák. Oktatás, politika, celebek, mozi/színház, sport, krimi stb. Bár kétlem hogy rajtad ez segítene a napnál is világosabb hogy beteg az agyad.

Amúgy mély szánalmat tudok csak érzeni irántad, hogy éjszakába nyúlóan nincs jobb dolgod mint egy számodra érdektelen fórumot böngészni, és sok regisztrációval magad mellett beszélni :D Ez a forever alone egy komoly szintje már, így én is irigy lennék a családokra, ami dühként jönne ki belőlem.

Szánalmas hülye.

2018. nov. 30. 07:17
 54/63 anonim ***** válasza:
40%

Ja értem, ez aztán az intelligencia. Tehát ha van valaki aki nem veled ért egyet, az már mindjárt egy másik kamu regisztráció ami szintén én vagyok. Aha persze. Neked üldözési mániád van és kamu összeesküvés elméleteket gyártasz. Ezzel megnyugtatod a lelkecskédet?

Mellesleg oda megyek ahova akarok és azt olvasok amit akarok, mert nem te döntöd el ki mit olvasson és hova kommenteljen. Attól, hogy valami bizonyos okokból zavar esetleg egy embert, attól még érdeklődhet általánosan is a témában, hogy megismerje a másik oldalt, nem kell teljes mértékben elutasítónak lenni. De ha lenne egy kis agyad, erre rájöttél volna magadtól is.

Irigyelnem végképp nincs mit ahogy olvasom, szenvednek eleget a gyerekesek, és nem ez az egyetlen kérdés amiből ez kiderül,egy életre elintézték maguknak ilyen életképtelen férjjel, meg gyerekekkel a sorsukat.

Amúgy meg normálisan írtam a KÉRDEZŐNEK, hogy keressen segítséget, mert a siránkozással semmit nem fog elérni, és be fog csavarodni. Alapból nem hozzád szóltam, szóval semmi közöd nincs ahhoz amit én leírok. Semmi, mert nem neked szólt.

Azt pedig szokd meg, hogy a vélemény kinyilvánításához mindenkinek joga van. Másba belekötni mert nem értesz vele egyet, borzasztó kicsinyes és gyerekes. Ha pedig valakik velem értenek egyet, legyen az 1 ember vagy több, az nem jelenti azt, hogy az is én vagyok. Pusztán azt, hogy nem vagyunk egyformák, és másoknak is lehet hasonló véleménye mint nekem.

Ennyi erővel írhatnám én is azt, hogy az összes olyan kommentelő aki veled értett egyet, te vagy másik regisztrációról.

2018. nov. 30. 12:46
 55/63 anonim ***** válasza:
49%

Véleményt nyilvánítani lehet kulturáltan is "gyerekek összedugása" meg ivadékozás nélkül is, de gondolom számodra ez teljesen elképzelhetetlen. Csak így tudsz véleményt nyilvánítani.

Annyi eszed nincs hogy felfogd, egész végig a stílust kifogásoltam.

Persze oda mész ahova akarsz azt olvasol amit akarsz, csak aztán ne reklamálj, hogy "mindenhonnan ez csöpög". Ahogy a rakottkrumplit sem eszi meg senki ha nem szereti hogy aztán utólag reklamáljon, hogy ez de xar de miért kell ezt enni, minek ilyen.

Kár beléd a szó, agyad nulla. Egy ostoba, kárörvendő frusztrált kis troll vagy nulla saját élettel.

Az intelligencia szót te meg ne vedd a szádra ilyen stílussal.

Menjél keress még több gyerekes fórumot ahol ki lehet osztani az anyákat, le lehet ivadékozni kölyközni a gyermekeiket, amiket "összegugtak". Aztán bevonulgatsz a gettó közepén található kis lyukadba ahol szocializálódtál.

Te meg szokd meg ha alpári stílusban nyilatkozol és direkt provokálsz annak lesz aki hangot ad, és le fog menni a szintedre, hogy felfogd miről beszél.

2018. nov. 30. 12:56
 56/63 anonim ***** válasza:
68%

"Attól, hogy valami bizonyos okokból zavar esetleg egy embert, attól még érdeklődhet általánosan is a témában, hogy megismerje a másik oldalt, nem kell teljes mértékben elutasítónak lenni."

Nem képzeld ami bizonyos okból zavar arról nem olvasok.

Ha meg mégis akkor nem vagyok elutasító, mint te. Neked egy célod volt idejönni, és ide írni: jól megmondani az anyáknak hogy minek szültek ohh pardon minek tették szét a lábukat, úgy kell nekik, francért kell szülni sokan vagyunk stb. Ez neked hol nem elutasító te fogyatékkal élő??? Ja meg te nem vagy irigy neked milyen jó, mindenki hülye csak te nem.

Te nem általánosságban érdeklődsz a témában hanem direkt provokálod a többi válaszolót, és kárörvendsz.

Az új regisztráció meg igen te vagy. Alig meglepő hogy hirtelen idejött valaki regisztrálni a te kommented előtt és után. Kit nézel madárnak?

2018. nov. 30. 13:01
 57/63 anonim ***** válasza:
49%

Amúgy meg értelmes ember nem ugat bele olyanba, amihez köze sincs, amihez nem ért.

Hogy a bánatba jösz te ahhoz, hogy gyerek nélkül leszülj egy anyát hogy ő mit hogy oldjon meg??? A helyében vagy? Vagy gyereked? Nem. Akkor? Partvonalról a legkönnyebb ugatni, és elméletben okoskodni miközben közöd nincs a témához.

Másrészt: mit érdekel az téged ha neki szar? neked fáj? Neked lesz tőle rosszabb? Nem. Majd biztos hirtelen 180 fokot fordul az élete mert te nagyságos gyerekgyűlölő childfree elfingtad magad hogy "szedje össze magát az anya". Senkit nem érdekel a nyamvadt eszmefuttatásod, arról hogy neki mit kéne csinálni és hogy. Gyakorlati tanács hiányában meg pláne.

Törődj a saját szánalmas elbaxott kis életeddel. Mi sem ugatunk bele abba.

2018. nov. 30. 13:17
 58/63 anonim ***** válasza:
21%

Ha nem tűnt volna fel màr előttem is volt olyan aki hasonló véleménnyel volt mint én. Sajnâllak ha képtelen vagy elfogadni hogy nem mindenki veled ért egyet és nem gyerMekezik.

Az ivadék és a hasonlók pedig ugyanúgy szavak a szaporulatra mint a kölyök. Arról nem tehetek hogy nem tudsz magyarul.

Amúgy senkit nem provokàltam. Véleményt írtam. Jah ha ez téged zavar, egyéni szoc problem:) ugye. Nem kötekező elolvasni.

2018. nov. 30. 13:23
 59/63 anonim ***** válasza:
39%

"Arról nem tehetek hogy nem tudsz magyarul"

Attól hogy egy szó, szerepel a magyar értelmező kéziszótárba, még nem jelenti azt hogy illendő használni is azokat.

Homoszexuálisra sem mondom azt hogy bzi, bzernyák, meg társai hanem azt hogy meleg, homoszexuális.

Sajnálom a kultúra minimális szinten sem ragadt rád eddigi szánalmas kis életed során.

Gondolom anyuci néha elsztorizgat neked hogy viselte a 9 hónapot azután hogy összebaxott téged a faterral, mert hát az is magyar.

Vagy ha az aktuális kanod nem a párjának szólít hanem a bulájának, aktuál pnájának (már ha nőnemű vagy és valakid van, de ilyen lelkivilággal kétlem).

Nem várom hogy felfogd a párhuzamot, ami a példámban szerepel,ahogy eddig sem tetted. Sötét vagy mint az éjszaka.

Ahogy az sem világos számodra hogy aki korábban egyet értett veled normális stílusban volt képes írni.

2018. nov. 30. 13:33
 60/63 anonim ***** válasza:
0%

Túltàrgyaltuk. Még mindig hisztis vagy és az is maradsz de muszàj hogy tied legyen az utolsó szó ugye? Rendben. Úgyse lehet veled beszélni rendesen mert sehogy se akarod abbahagyni a rinyàt a szép és vàlasztékos nyelvhasznàlatról. Hagylak is mert kezdesz untatni de nagyon.

Búcsúzóul: képzeld, az egyik főnöknőmnek a munkahelyemen 3 gyereke van, és karàcsonyi bulin be szokta hozni őket. Aranyosak, jól neveltek. Nem randalíroznak mint az àllatok, nem üvöltöznek , nem tesznek kàrt màsok dolgaiban, mint sok neveletlen kölök, tehàt teljes mértékben elviselhetőek, semmi baj velük. Mégis mikor mentek haza, nem egyszer szólította így őket " ivadékaim gyertek, anya hazavisz titeket" . Na ezt nyeld le. Senkinek nem volt felhàborító az IVADÉK , jót nevettünk, csak itt neked sír a szàd. Lépj túl rajta. Én törlöm a kérdést. Szióka. Tovàbbi jó fortyogàst:)

2018. nov. 30. 17:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!