Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két gyerekem van és soha...

Két gyerekem van és soha semmiben nem fogadnak nekem szót. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két ovis, egy kiscsoportos és egy nagy. Akármit kérek, mondok, nincs úgy. Legyen az elpakolás, átöltözés, evéshez jövés, alvás, fürdés... mindegy. Szrnak bele. Ha pozitívan közelítettem (dicséretek, pontok, ajándékok, nevetés), akkor sem csinálták, ha büntetés irányba mentem el, sarokba állás, bünti percek, játékmegvonás, akármi, az sem használt. Üvöltök már a pofátlanságuk miatt és semmi. Semminek semmi hatása nincs.

Mérhetetlenül elegem van ez egész gyereknevelésből.

2018. nov. 18. 13:20
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Sokkal rosszabb, ha óvodás csoport előtt alázza meg, te jó isten. Soha nem beszélnék többé felnőttkent sem anyámmal.

Viszont az, hogy elment mamához kisírni magát semmiféle lelki traumát nem okozott tartósan. Nyilván nem egyedül hagyott, apa a közelben volt.

Gyermektelen emberekkel is előfordul, hogy kiakadnak, nem tudom miért hozta bárki összefüggésbe a zsarolással.

2018. nov. 19. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!