Ha meleg férfi ismerősöm spermájával csinálok természetes megtermékenyítést leszbikus nőként, milyen nemi orientációjú lesz a gyerekem?
“Nagyon kedvelem ezt a meleg barátomat, de nem akarok meleg gyereket.”
Mem az lenne a lényeg, hogy egészséges legyen!? Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy nem akarod, hogy a gyereked lány/balkezes/vöröshajú/stb. legyen..
28f m
A homoszexualitásnak tényleg van genetikai alapja, de kicsit összetettebb, mint ahogy te gondolod. Nem öröklődik csak úgy, egyenes ágon egyértelműen. Sok meleg/biszex alapít családot ellenkező neművel, és születik heteró gyerekük. Bármelyik heterónak születhet meleg. A gének mellett valóban befolyásolják a környezeti hatások is. Ha csak ezen múlna, nyugodtan vállalhatnál tőle gyereket, bár szerintem egy meleg gyereknek jó helye lenne meleg szülőknél, nem érezné magát annyira elveszettnek.
Más kérdés, hogy ismerőst, ráadásul barátot választani spermadonornak mennyire jó ötlet. Ha jól értettem, a természetes megtermékenyítést úgy érted, hogy le akarsz feküdni vele. Szerintem az egész nem éri meg a kockázatot, hogy tönkremegy a barátság, vagy évek múlva felbukkan az apa és követelőzni kezd. Inkább választanék idegent, hivatalos úton.
Az egypetéjű ikerkutatások azt bizonyítják, hogy a homoszexualitásnak semmi köze az örökléshez és a genetikához. Egypetéjű ikreket vizsgáltak, ahol az egyik hetero, a másik homoszexuális volt.
A nemi orientáció nem ezen múlik. Egy homoszexuális nő és férfi ivarsejtjéből lehet bármilyen gyerek, a nemi orientációt az befolyásolja leginkább, hogy milyen viselkedési mintát fog elsajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!