Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A probléma. Változókorba léptem, és egyre kevésbé érdekel a férjemmel való szex és elkezdtem a nők felé vonzódni. Természetes dolog ez? Mit tehetnék?
Nincs összefüggésben a korral.Ha utána nézel a változókornak sok tünete van,de a szexualitás megváltozása nincs köztük. Korábban is volt dolgod nőkkel,a hajlam benned volt,de elnyomtad és férjhez mentél,most meg előjött.Bármelyik korban elöjöhetett volna(talán jött is,csak nem engedtél neki utat). Azért 40 egynéhány évesen lehetne annyi ismereted és tapasztalatod a saját tested biológiáját illetően,hogy tudd ezt és ne nevettesd ki magad a nőgyógyásszal.
20/L/L
Ennek semmi köze a változó korhoz.
Mint írtad, korábban is volt dolgod nővel, tehát biszexuális vagy.
Valószínűleg most hidegültél el annyira a férjedtől, hogy ez előjöjjön benned. Hogy inkább erre vágyj.
Amit tehetsz, hogy elgondolkozol azon, hogy van-e még helyed a férjed mellett, hogy ha leültök és megbeszélitek a dolgokat, akkor esetleg újra nyissatok egymás felé, újra rendezzétek a dolgaitok, újra feléledjen köztettek a tűz, vagy ha ezt abszolút kizártnak tartod, akkor vess véget a házasságodnak és élj kapcsolatban egy nővel.
De mindenképpen beszéljetek erről a pároddal!
En is valtozokorban vagyok,de nem erdekeltek eddig sem,es ezutan se a nok...
Nincs osszefugges szerintem.
szerintem nem.
de mivel volt előtte is kapcsid nőkkel (mikor? és milyen?) nem lehet teljesen váratlan.
így azt mondom vonjatokbe még nőt.
a férjeddel ujjitsatok:szerepjáték,új dolgok kiprobálása.
szerezz egy csajt és hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!