Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek vitt be szülés után...

Nektek vitt be szülés után meglepetést a párotok a kórházba?

Figyelt kérdés
Barátnőm előttem szült 2 hónappal az ő párja 200 szálas rózsa dobozt vitt neki meg egy 2 méteres macit, édesség dobozt. Én múlt héten szültem, de az én párom nem hozott semmit, pedig nagyon vártam mert tudta mennyire tetszett barátnőm ajándéka. Nektek vitt valamit a párotok?
2018. okt. 26. 12:02
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
91%
Azt ki is felejtettem, hogy a párom nem jöhetett be aszobába, és a császárheggel egyedül kellett kipakolnom mindent. Élmény volt így is csomószor fordulni, hát még ha két méteres macit rángattam volna magam után.
2018. okt. 26. 17:51
 42/44 anonim ***** válasza:
78%
Engem azzal lepett meg h kiváltotta a coopba a plussot amire gyűjtöttem a pontot és behozta. Tok jól esett, hogy gondolt erre. (Vicces lehetett, amikor a reggeli vizitet vegigaludtam úgy h közben oleltem a plüss papagajt😂)
2018. okt. 26. 19:29
 43/44 anonim ***** válasza:

Nekem finom ételeket hozott mindkétszer, meg se bírtam enni, annyit, és az egész látogatás alatt csak annyit mondott, de azt vagy százszor, hogy "jajj de boldog vagyok" :) Ennyi nekem elég volt :)

Aztán a kicsivel 8 hónaposan kórházba kerültünk, akkor várt haza úgy, hogy az asztalon virág volt és az általam régóta kinézett alapozót megvette nekem, ami azért esett nagyon jól, mert csak egy kis minta papírja volt az egyik táskámba eltéve, azt előkutatta és fél Debrecent felforgatta, mire megtalálta azt a tipust :)

2018. okt. 26. 21:05
 44/44 anonim ***** válasza:
90%

Első szülés után baromi éhes voltam- egész nap vajúdás volt- nem lehetett enni semmit. Segített bepakolni a szobába mindent, meg kipakolni, aztán úgy csinált, mint aki hazamegy, de visszajött és hozott a mekiből egy nagy menüt- ami olyan jól esett, hogy elmondani nem tudom. :) És a kedvenc meg a megkívánt ételeket hordták anyukámmal együtt... ennél több nem is kellett. :)

Itthon kitakarított ház, lufik virág várt. :)

Nekem ő a legjobb!

2018. nov. 19. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!